Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Herkese öncelikle selamlar Yeni is planlarim dahilinde büyük miktarlarda mineral alimina baslayacagim. Kazi isini kendine meslek edinmis arkadaslar benimle kontaga gecerler ise sevinirim. Bir kac detay vermek gerekirse; *Bütün mineraller (morphite haric) araniyor. *Jita'daki alim ve satim Orderlerin ortalamasi fiyat olarak belirlenecek. *Satis islemi Contract üzerinden yapilacak. Baska sorulariniz varsa, sormaktan cekinmeyiniz. Benimle buradan ve oyun icinden mail yolu ile haberlesebilirsiniz. Simdiden tesekkurler saygilar captain logar
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 @Aluriel, hi-sec de olmasi gerekiyor. ayrintilari aksam ts den veya mail yolu ile konusabiliriz.
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mineral alimlari sikistirilmis olanlar icinde gecerlidir, mesela 425mm railgun alimi da yapilir. 0.0 da kazi yapip minerali ham olarak tasiyacagina railgun olarak tasimak coook daha avantajlidir cünkü :)
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 taycoon yada citadel torp titan icin daha uygun olabilir, ne uretecegine bagli
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben örnek olarak railgun vermistim, sonuc itibari ile fark etmez :) ben eritince gelecek minerale bakarim B)-
destur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mitsolende standigim iyi eritmede de skillerim iyidir abi ,jitaya 3 j ve şu anda empirede takılıyorum burda oldugum sure toplarız hörmetler abim 0/ hemen girip kazma sallamaya başlıyorum
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 madenci karakter yok artık benim ama biraz var bayadır bekleyen bişeyler, bi bakayım neler çıkacak toparlayayım haber veririm ben de
destur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hsan abi bir aralar şöyle bir mesaj vardı From: CAPTAIN LOGAR Sent: 2011.08.26 07:24 To: TORTUGA CARTEL, Herkese öncelikle selamlar Daha önceki mesajimda belirttigim gibi Uosusuokko'da (Jita'ya 4 Jump mesafede) Empire Mobile Lab.larimiz hizmete girmisti ama ücretli olarak (POS masraflarinin bir kismini karsilasin diye). Bakiyorum ki sadece 2 kisinin ilgisini cekebilmisiz. Alliance olarak kullanabilecegimiz 14 adet ME Slot, 6 adet PE slot mevcuttur. 14 adet Copy Slot ile 18 adet Invent Slotlarini kullanmak icin Sunrise Technologies Corpuna altlariniz ile basvurabilirsiniz. (Bana öm ile basvurdugunuzu yazarsaniz daha hizli kabul edilirsiniz). bu pos hala aktif ise ve orada refine unitesi varsa orada da kazabilirim, veldspar ve pyroxeres 5 lvl diğerleri 4 lvlv her iki refine de 5 lvl feysbuk tortuga odasında hakan kendi ts sine davet etmişti akşama goruselim musaitsen abi
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ilginize tesekkurler arkadaslar :D mitsolende kazabilirsin orada standinginde varmis eritmek icin. kayipsiz kazabilmek en iyisidir :) bu aksam online olamayacagim fakat persembe gunu TS de bulusup konusabiliriz. bu sefer bir isin ucundan tutup koparabilirsek cok sevinecegim ;) saygilar capt.logar
destur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi şu an itibarı ile empireden stain bölgesine döndüm,dönmek zorundaydım az ama 1.7 m trit 328 k pier 204 mexalon 13 000 noxium toplamd 6 sefer yaptık 165 000 m3 toplayabildim özür dilerim hasan abi dönmeme lazımdı
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Hasan, doğana aykırı işleri bırak. Askersin sen asker kal, haydi giy üniformanı. :D
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sagolasin levent abim :) @huseyin aga; abim oyle deme yeniliklere acik olmak gerek, cevrendekilere de faydali olmak gerek :)
destur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hasan abeyyy oyuna girince bizimle iletişime geç
Moss Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Tribute de var baya bi mineralim bi ara ayarlariz nasilsa hesap bol :D
Öne çıkan mesajlar