Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online da büyük miktarlarda ve düzenli mineral alımı!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese öncelikle selamlar

Yeni is planlarim dahilinde büyük miktarlarda mineral alimina baslayacagim. Kazi isini kendine meslek edinmis arkadaslar benimle kontaga gecerler ise sevinirim.

Bir kac detay vermek gerekirse;
*Bütün mineraller (morphite haric) araniyor.
*Jita'daki alim ve satim Orderlerin ortalamasi fiyat olarak belirlenecek.
*Satis islemi Contract üzerinden yapilacak.

Baska sorulariniz varsa, sormaktan cekinmeyiniz. Benimle buradan ve oyun icinden mail yolu ile haberlesebilirsiniz.

Simdiden tesekkurler

saygilar
captain logar
Mesaj tarihi:
Mineral alimlari sikistirilmis olanlar icinde gecerlidir, mesela 425mm railgun alimi da yapilir.
0.0 da kazi yapip minerali ham olarak tasiyacagina railgun olarak tasimak coook daha avantajlidir cünkü :)
Mesaj tarihi:
hsan abi bir aralar şöyle bir mesaj vardı

From: CAPTAIN LOGAR
Sent: 2011.08.26 07:24
To: TORTUGA CARTEL,

Herkese öncelikle selamlar

Daha önceki mesajimda belirttigim gibi Uosusuokko'da (Jita'ya 4 Jump mesafede) Empire Mobile Lab.larimiz hizmete girmisti ama ücretli olarak (POS masraflarinin bir kismini karsilasin diye). Bakiyorum ki sadece 2 kisinin ilgisini cekebilmisiz. Alliance olarak kullanabilecegimiz 14 adet ME Slot, 6 adet PE slot mevcuttur. 14 adet Copy Slot ile 18 adet Invent Slotlarini kullanmak icin Sunrise Technologies Corpuna altlariniz ile basvurabilirsiniz. (Bana öm ile basvurdugunuzu yazarsaniz daha hizli kabul edilirsiniz).

bu pos hala aktif ise ve orada refine unitesi varsa orada da kazabilirim, veldspar ve pyroxeres 5 lvl diğerleri 4 lvlv
her iki refine de 5 lvl

feysbuk tortuga odasında hakan kendi ts sine davet etmişti akşama goruselim musaitsen abi
Mesaj tarihi:
ilginize tesekkurler arkadaslar :D

mitsolende kazabilirsin orada standinginde varmis eritmek icin. kayipsiz kazabilmek en iyisidir :)
bu aksam online olamayacagim fakat persembe gunu TS de bulusup konusabiliriz.
bu sefer bir isin ucundan tutup koparabilirsek cok sevinecegim ;)

saygilar
capt.logar
Mesaj tarihi:
abi şu an itibarı ile empireden stain bölgesine döndüm,dönmek zorundaydım

az ama
1.7 m trit
328 k pier
204 mexalon
13 000 noxium toplamd 6 sefer yaptık 165 000 m3 toplayabildim
özür dilerim hasan abi dönmeme lazımdı
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...