nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 "Applicants must provide a diploma or masters degree in engineering" almanyada "diplom" dedikleri bachelor + master thesis diye biliyorum, bachelor degree degil de diplom demesinin sebebi bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 diplom farklı beçlır + master farklı diplom eski sistem kalktı artık yok onlardan yeni sitemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yani master yapmayan biri başvurabilir mi diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 "Applicants must provide a diploma or masters degree in engineering" yani ya eski sistem diplom (5-6 yıl mı ne sürüyo bu olay ilk + orta okul birleşik gibi düşün) yada master göster diyo ki master için de bachelor alman gerek (bu da ilk okul ve orta okul ayrı sistem gibi düşün) her türlü bi yüksek lisans yapmış olman gerek diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 malciyır haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 malciyır ne yaptigi kendinde bilmiyor. öyle okula gidip gidiyor. ben becila yapiyorum mutluyum. sen ne yapmak istiyorsun onu bir söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sanırım haklıymıs kesin ogrendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haklıyım tabi ne sandınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 diploma diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok net söylüyorum almanyada böyle değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 barış ne için soruyosun iş mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sparkcaster said: çok net söylüyorum almanyada böyle değil tabi emekli olmadı mı termodinamik kitabı yazmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Doktora başvurusu belli ki. Diplom İngenieur = Dipl.-Ing mesela Titeli almaya hak kazanıyorsun. M.Sc. titeli gibi bişi ama alman usulü. Almanların 100 yıllık sistemi. Son zamanlarda Bologna prozessi ile değişti. Türkiye'de ki yüksek lisansa tekabül ediyor eğer Almanya'da okuyup TR ye gidersen. TR de okuyup (ister Sütçü imam ister odtü) almanya ya gelirsen 3 sene daha okursan diplom alıyorsun. Mühendislik için bunlar tabi. Üniversitede diplom alırken 2 tane bitirme tezi yapıyorsun evet. Fachhochschulede farklı, daha tırt. Uzun işler alman sistemi. wiki said: n German, the traditional engineer's degree is called Diplom-Ingenieur (Dipl.-Ing., in Austria also DI) . This degree is generally equivalent to a Master's degree, which is not to be confused with the old Magister degree. Most programs that used to lead to a Dipl.-Ing. degree lead to Master's degrees today, as the Diplom-Ingenieur as an academical title is phased out because of the Bologna process. However some Universities continue to hand out so-called equivalence certificates that certify the equivalence of a Dipl.-Ing. with the newly introduced M.Sc. Degrees. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar