Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaşlar şimdi cafeden bir server kurmak istiorum ama b userver uo deil.yine bir oyun serveri.Şimdi cafemizde bir makine kenara ayırdık telekoma başvuru yaptık ip mizi static yaptırdık.buraya kdr sorunsuz.Fakat ana makine olarak kulalnacağımız serverin ip adresini static ip olarak deiştirip serveri açtıgımızda cafeden bile bağlanamıolar.routerimiz yok sadece ağ kurmak için 1 adet hubumuz var oda kurulu.şimdi bu kondua bana yardımcı olacak arkadaş varmı nasıl açmalıyız neler gerekli routermi lazım ne lazım sa halledelim.Şimdiden teşekürler arkadaşlar. Hatta bu konuda bilgisi ola narkadaşlar msn adreslerini verebilirlerse forumdua kastırmamış oluruz.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] [Bu mesaj Bolubeyi tarafından 10 Kasım 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşlar kusura bakmayın üstünden baya zaman geçti arama yapmadım diye belki yazı yazmıorsunuz ama arama yaptım bu konuda açılmış 3tane konu var fakat dediğim gibi bende router yok sadece cafenin ağ bağlantısı için kullanılan 1 hub var.bana yardımcı olursanız bir daha uplamak zorunda kalmam.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
adonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bağlantı tipin kullandığın alet edavat hiç bişi belli değil sadece hub demişsin...[signature][hline]I'm Blind not Death!!!
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Modem konfigrasyonundan oncelikle bir port açmalisin. udp ve tcp işini gorecektir.[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man...
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bu router bizim kafede yok biz kafeyi nasıl dışarı açcaz?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bağlantı tipi adsl.zoom5x modem var
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eğer hub işimizi görecek olur ise elimde 2. bir hubda var[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Hub'la pek bir ilgisi yok port açmanın. Modem ayarlarına gireceksin,orada virtual server var. Örneğin 2593 numaralı port'u yazıp io adress'e de makinanın local ip'sini yazacaksın.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Korax senin yaptinda port açmaktir bağlanamalarının sebibi firewallin engellemesidir firewall için dişarıya bir port açılması işinigorecektir yani senin yaptiğin gibi bu arada her modemin virtual servers diye bir sekmesi yoktur nat ayarı olarak bilir.
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 zoom4x modemin fire wall ını kapatamadık bilen arkadaş varmı nasıl kapatıcam?[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Modeme 2 tane port açtım static ip olmayan ip ye açtım.Fakat gene görmüor bazıları fire wall da n yapabileceğini söylüor kapatmayı bilmiorum. ZOOM x4 modem kapatmayı bilen arkadaşlardan yardım bekliorum. [Bu mesaj Bolubeyi tarafından 13 Kasım 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
ilion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Modemi pppoe modundan çıkarın ve Bridge modunda bağlayın. Kullandığınız işletim sistemini windows olarak tahmin ediyorum. Bridge yaptıktan sonra geniş ağ bağlantısı kurun. Kolay gelsin....[signature][hline]LoVe iS a NaMe,SeX iS a GaMe... So FoRGeT tHe NaMe,LeT's PlaY tHe GaMe:)
Öne çıkan mesajlar