Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 "Herşey çok güzel olacak" mıydı neydi cem yılmaz ve amzhar alansonun oynadığı bi film vardı. o filmde bi şark ıvardı sözlerinin bi kısmı "süpermen süpermen süpermen olmak kazım bazen" di adı neydi oaşrkının nerde bulunur?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
arar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 şarkının adı bir zamanlar fırtınalar estirirdim ama nerden bulabilirsin onu bilemem.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 işte halka hizmet budur! ;)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya şunu radyoda çalar mısınız lütfen? dinlemeyi çok istiyorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 e çaldı zaten?![signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bende var o da,başka bi şarkısı vardı "Elimi tutan el nerde hani" diye o lazım bana ya[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yaaaa off ya kaçırdım :-( dela lütfen bi daha çalar mısın? shareazada bulamıyorum zaten bari burda dinleyeyim[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yap yap =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 dela büyüksün [signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 14 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Maedhros, 14 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: işte halka hizmet budur! ;) Büyüktür =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Öne çıkan mesajlar