Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim 206'nın resimleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayet sade ve ho$ gözüküyo.bi tek yandaki roland garros ambleminin ordaki apex stickerını begenmedim,göze fazla batıyo gibi.
ama onun dı$ında çok güzel her$ey..
kazasız belasız kullanmaya devam edersin umarım..
Mesaj tarihi:
jantları deiştirebilirsin,hava filtresi+son susturucu olabilir[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
arka silecegi dik konumda iptal ettirtip ve arabanın rengine boyatabilirsin. anteni degistir ufaklari var metal cok hoş duruyor. canlar degistir.. icine biseyler yapabilirsin sport helezon dicem ama var gibi geldi..
biraz daha araban alcalir ve spor bi gorunum kazanabilir..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Mesaj tarihi:
O bodykit güzelde ön tampondaki köşelikler(repeater mi ne deniodu) kötü duruo. Onlar olmasa süper.

Zaten 3.5 cm Apex yay var arabada. Alsam alsam en fazla 15" alırım zaten. Et kalınlığıda 55 felan olsa 14" 65'in çevresini bulurum gibi. O zaman indirmek zorunda kalmam gene. Çok inik sevmediğim için :D

Arkadan bişi iptal etmeyi düşünmüorum. Orginalitesini bozmam. Bugün annem pedallara dikkat etti, iğrenç dedi orginaline yakın bişiler tak dio. Şu ankiler biraz büyükçe ve sırf demir. Bende "para varsa güzelini takarım" dedim hehehe. Sparco alıcam herhalde inat olsun diye.
Ha birde ön far olarak sadece içi beyaz ve dış plastiği olan angel eyes takarım. Başka bişi ile uraşmam. 3 boyutluları sevmiorum.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
niye 4 kapı araca harcanan paraya yazık bunu anlamadım şimdi.Film olayına polisler savaş açmış durumda.Belki renkli cam yaptırılabilinir ama o kadar masrafa gerek olurmu bilmiyorum.Bir body kit ve fakar takımı yakışır.Bence birde güzel ve orjinal bir sticker uygulaması yapılabilinir.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Git sat o arabayı yerine bmw al
Pejo = potansiyel katil[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
Benim amacım zaten abartmamak. O yüzden jant alamadığım için 5 cm yay da almadım, 3.5 cm aldım. Orginal jant+lastik setiyle çok güzel duruo valla. Arabanın kaporta berbat durumda. Servisle görüşmem lazm neden bu kadar çabuk bozuldu boyası diye. Sonradan boyandığından deil, daha 6 aylık araba :D

Yoksa para verip procar veya xyno(zyno) dan boya koruma yaptırcam.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
modifiyesiz 206 gormek haram yemin ediyorum =P

hah bende onu zırvarlııyordum azımda....[signature][hline]Bir şafaktim;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...

[Bu mesaj rexx tarafından 03 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...