misroi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaslar gecen hafta cumartesi gunu kısı sayımız cok az olsada ben eylenmıstım. Bu cumarteside ava gidelim derim arti cumada gidelim gec vakit ama. Av yeri Ilsehanar. Cuma gunu saat 23:30 24:00 arası moonglowda olacagım Cumartesi saat 22:00 22:30 arası toplanalım derim Champ de yapabılırz aslında uzun zamandır yapmıoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet uzun zamandır champde ölmüyoruz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Eğer ping'ler müsade ederse neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 olabilir diiyim ama satışlara getirebilirim yine :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yapalım cidden ne zamandır gitmiyoruz champ felan guzel olurdu sole bol ölümlü felan dadından yinmez :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evde olursam gelirim dicem ama suan ping 1600 kıpırdayamiyorum champa ulasmam 1 saatten fazla falan surer heralde[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaslar bugun cuma saat 22de moonglow bankta olcam ordan ava gidicem katılmak isteyenlere kapım acıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet saat 11 de moonglowdan hareket edicegiz varmdır gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bu akşam o saatte gelmeme imkan yok ancak saat 12 civarı katılabilirim sizlere.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 abso 11 de toplanalım dedim 12 gibi harahet ederiz sende yetşisrisn zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 gelirim bende buyuk ihtimal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar