Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone5 vs galaxy s3

maesselam

Öne çıkan mesajlar

Kablosuz sarj dedginiz olayda teli sarj aletine baglamiyorsunda uzerine koyuyorsun olayi degil mi? Gecen bir start up konferansinda windows standinda gordum bi aletin uzerine koyuyorsun teli sarj olsun diye, 10 cm uzaklastirsan sarj etmiyor ayrica o alette sarj aleti gibi kablolu ve fise takili yani. Bu mu yani uber teknoloji benim kacirsigim bir nokta mi var yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Kablosuz sarj dedginiz olayda teli sarj aletine baglamiyorsunda uzerine koyuyorsun olayi degil mi? Gecen bir start up konferansinda windows standinda gordum bi aletin uzerine koyuyorsun teli sarj olsun diye, 10 cm uzaklastirsan sarj etmiyor ayrica o alette sarj aleti gibi kablolu ve fise takili yani. Bu mu yani uber teknoloji benim kacirsigim bir nokta mi var yoksa?

adı powermat galiba

http://www.applemerkez.com/iphoneu-kablosuz-sarj-edin/
Sosyal ağlarda paylaş

hipsterlik degil tam olarak

apple farkli urunler uretmek ve onlari rekabetten farkli tutarak premium imajini korumak istiyor. bunun da en kolay yolu yeni bir teknoloji bulup onu ittirmek. patentlersen de rakiplerin o ise giremeyecegi icin tutarsa en buyuk sensin.

o yuzden apple elinden geldigince nfc gibi standartlar yerine passbook gibi kendi ittirmelerini savunacaktir. zamaninda microsoftun internet exploreri ittirmesi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...