ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cabiria said: nokia, samsung, sony nerdeydi? niye iphone çıktıktan sonra tüm telefonlar birbirine benzemeye başladı? samsunguniphonecıkmadanöncekiiphonetasariminabayabenzeyentelefonunresmi.jpg http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2012/07/Samsung-design-before-iPhone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nfc pratikte kayıp falan değil, sonyın lgın verdiği tagleri kullanan çok. gayette güzel şeyler sonuçta ayfonda olmadığı sürece bazıları için peh işe yaramaz olarak kalıcak o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Kablosuz sarj dedginiz olayda teli sarj aletine baglamiyorsunda uzerine koyuyorsun olayi degil mi? Gecen bir start up konferansinda windows standinda gordum bi aletin uzerine koyuyorsun teli sarj olsun diye, 10 cm uzaklastirsan sarj etmiyor ayrica o alette sarj aleti gibi kablolu ve fise takili yani. Bu mu yani uber teknoloji benim kacirsigim bir nokta mi var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 evet, zaten pratikliği ev kullanımı için değil ofis için, starbucks gibi kafeler için, aksesuarlar için, arabalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 böyle bişey de var hangisine inanıcaz? neyse bir ios kullanıcısı olarak android'in kazanması beni daha mutlu eder. rekabet olmasa firmaların yerinde sayacakları belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Zep said: Kablosuz sarj dedginiz olayda teli sarj aletine baglamiyorsunda uzerine koyuyorsun olayi degil mi? Gecen bir start up konferansinda windows standinda gordum bi aletin uzerine koyuyorsun teli sarj olsun diye, 10 cm uzaklastirsan sarj etmiyor ayrica o alette sarj aleti gibi kablolu ve fise takili yani. Bu mu yani uber teknoloji benim kacirsigim bir nokta mi var yoksa? adı powermat galiba http://www.applemerkez.com/iphoneu-kablosuz-sarj-edin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 lol.. apple near field magnetic resonance ile şarj için kasıyormuş. çünkü nfc -kablosuz şarj falan hipster değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hipsterlik degil tam olarak apple farkli urunler uretmek ve onlari rekabetten farkli tutarak premium imajini korumak istiyor. bunun da en kolay yolu yeni bir teknoloji bulup onu ittirmek. patentlersen de rakiplerin o ise giremeyecegi icin tutarsa en buyuk sensin. o yuzden apple elinden geldigince nfc gibi standartlar yerine passbook gibi kendi ittirmelerini savunacaktir. zamaninda microsoftun internet exploreri ittirmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar