Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bisiklet ekipmani tavsiyesi

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

İsle ev arasinda kullanmak(1-2km maximum) icin ikinci el bisiklet aldim ama almisken ufak sehir ici organizasyonlara katilayim diyorum, acaba oncelikle hangi ekipmanlari almaliyim, maximum 100 hadi zorlasak 150 tl ayirabilecegim. En fazla adana-karatas veya adana-mersin arasini gidebilirim diye hesapliyorum 70km, birgun kalip ertesi gun donus seklinde)
Sosyal ağlarda paylaş

jel seleye gerek yok
tayt al, çok ciddiyim içindeki ped kıçını kurtarıyo. şortun altına giyersin sıkıntı olmaz. 10km bişey hissetmezsin zaten 50 civarı bitiriyo kıç ağrısı adamı koruma yoksa.

Alüminyum hafif olduğu için pahalı, çeliğin zarar vermesiyle ilgili değil.
Bisiklette hafif komponent=daha çok para, onun için çok ağırlaştırma bisikleti.

50-60 kmlik turlarda ön-arka çakar lambalar çok önemli, bende bundan vardı, fiyata bakma ebayden falan 4te1 e bulabilirsin çeşitlerini.
kullanırım diyosan kilitli pedal alabilirsin, 30% performans artar, özellikle yokuşlarda. Yine ben bu işi götürücem diyosan km saati al basit bişey, kaç km yaptığını ve anlık hızını göstericek. (Gerçi telefon-gps sistemide kullanbilirsin)

küçük çantalardan al selenin arkasına monte olabilecek. içine anahtar takımı, iç lastik, yama fln koyarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...