miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 İsle ev arasinda kullanmak(1-2km maximum) icin ikinci el bisiklet aldim ama almisken ufak sehir ici organizasyonlara katilayim diyorum, acaba oncelikle hangi ekipmanlari almaliyim, maximum 100 hadi zorlasak 150 tl ayirabilecegim. En fazla adana-karatas veya adana-mersin arasini gidebilirim diye hesapliyorum 70km, birgun kalip ertesi gun donus seklinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tekerin tellerine fosforlu plastik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Him aklima gelmedi hic, sabaha taktiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bisikletin marka-model ne? toplamaysa komponentler neler? bisikleti bilmeden neye ihtiyacın olduğunu bilemeyiz. kaskın yoksa ilk alman gereken aksesuar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bisiklet carraro azimut 28” simdilik aklima gelenler ve oneriler. Kask(nette geotech buldum 65 tl) Camurluk Jant tellerine uyarici isik Suluk kafesi(suluk yerine 500 luk sise olur diye dusunuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 roket atar öneririm, trafikteki bisiklet düşmanı hayvan oğlu hayvanlara sıka sıka gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Acaba jel sele enfazla ayda 1 kez 50-60 km lik yol icin gereklimi ne onerirsiniz, bugun bisikletin kendi selesini 6-7 km denedim, baya rahatti. Birde bagaj icin baktigimda celik bagaja 15,aluminuma 45 dediler, aluminyum kadroya celik bagaj taksam zararverirmi kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 jel seleye gerek yok tayt al, çok ciddiyim içindeki ped kıçını kurtarıyo. şortun altına giyersin sıkıntı olmaz. 10km bişey hissetmezsin zaten 50 civarı bitiriyo kıç ağrısı adamı koruma yoksa. Alüminyum hafif olduğu için pahalı, çeliğin zarar vermesiyle ilgili değil. Bisiklette hafif komponent=daha çok para, onun için çok ağırlaştırma bisikleti. 50-60 kmlik turlarda ön-arka çakar lambalar çok önemli, bende bundan vardı, fiyata bakma ebayden falan 4te1 e bulabilirsin çeşitlerini. kullanırım diyosan kilitli pedal alabilirsin, 30% performans artar, özellikle yokuşlarda. Yine ben bu işi götürücem diyosan km saati al basit bişey, kaç km yaptığını ve anlık hızını göstericek. (Gerçi telefon-gps sistemide kullanbilirsin) küçük çantalardan al selenin arkasına monte olabilecek. içine anahtar takımı, iç lastik, yama fln koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Jel seleye "gerek olmaması" bir yana, uzun vadede oradaki kas ve kemik yapısına da zararlı. Bisiklet koltukta oturur gibi oturarak kullanılmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar