Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyeti gözlüklü olarak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ehliyetı gözlüklü olarak alıcam..sağlık raporunda gözden sorunum çıkmıştı.

ama yakında gözümü çizdirip 1 numara olan gözümü sıfırlatmayı düşünüyorum.
ileride bu ehliyeti tekrar düzelitirip gözlüksüz olarak tekrar almam mümkünmü?
Mesaj tarihi:
ehliyeti gözlüklü olarak aldın araba kullanırken gözlük takmak zorunlumusun ?
polisler dikkat etmez gibime gelio buna.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
lensle gidip alıp sonra normal göstermekde biraz etiğe aykırı gibime geliyo :)

öyle bi niyetim yok.

polislerin dikkat edeceiğinide sanmıyorum ama sonuçta risk risktir..ve en ufak bi risk bile olsun istemem.aldımmı tam olsun..

yani demek istediğim soru şu.
ilerde yeni bir sağlık raporuyla gidersem yenisini alabilirim dimi?yoksa "eskiden kördün alamazsın" gibisinden bi uyuzluk yapmazlar dimi :)
Mesaj tarihi:
said:
Reumer, 13 Kasım 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
lensle gidip alıp sonra normal göstermekde biraz etiğe aykırı gibime geliyo :)
bence etiğe aykırı olan gözlük takmak zorunda olup da takmamak. sonuçta düzenli olarak gözlük takıyorsan orada yazmasına gerek yok.

zaten polisler her fırsatta hayatı zehir ediyorlar, bir de gözlük mözlük anlatamam.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
Ben de gözlüksüz yazdırırım diyodum, adam gözünde lens var mı diye sorunca hayallerim yıkıldı.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
said:
streamin, 13 Kasım 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
iii bende renk koruyum ne yani ozrum var die dalgami geciyosunuz :D yaw alirsin hirs yapma ..

alamıyorsun ehliyet öyle değl mi?

hem boşver karizma yaparsın muldar da renk körü:)[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
bizim ark takmıcam istemiorum dedi parası neyse weririz demesine kalmadan adam gözlüksüz raporu verdi 2.0 göze

bende seneye öle alcam gözlüksüz alcam 0.25 miyoplar var 0.50 0.75 astigmatlar var bendede[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
gözlüklü ehliyetle gözlüksüzken patlayın, polis sorun çıkarırsa bakın bakalım kaskodan kuruş alabiliyomusunuz.. dikkat edin yani..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • Yeni Oluştur...