Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet ehliyetı gözlüklü olarak alıcam..sağlık raporunda gözden sorunum çıkmıştı. ama yakında gözümü çizdirip 1 numara olan gözümü sıfırlatmayı düşünüyorum. ileride bu ehliyeti tekrar düzelitirip gözlüksüz olarak tekrar almam mümkünmü?
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ehliyeti gözlüklü olarak aldın araba kullanırken gözlük takmak zorunlumusun ? polisler dikkat etmez gibime gelio buna.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 başına iş açarsın, tekrar sağlık kontrolüne falan gitmen gerekir. bence lensle git sağlık raporu almaya :D ben öyle yaptım, güzel güzel de aldım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 lensle gidip alıp sonra normal göstermekde biraz etiğe aykırı gibime geliyo :) öyle bi niyetim yok. polislerin dikkat edeceiğinide sanmıyorum ama sonuçta risk risktir..ve en ufak bi risk bile olsun istemem.aldımmı tam olsun.. yani demek istediğim soru şu. ilerde yeni bir sağlık raporuyla gidersem yenisini alabilirim dimi?yoksa "eskiden kördün alamazsın" gibisinden bi uyuzluk yapmazlar dimi :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Reumer, 13 Kasım 2004 14:38 tarihinde demiş ki: lensle gidip alıp sonra normal göstermekde biraz etiğe aykırı gibime geliyo :) bence etiğe aykırı olan gözlük takmak zorunda olup da takmamak. sonuçta düzenli olarak gözlük takıyorsan orada yazmasına gerek yok. zaten polisler her fırsatta hayatı zehir ediyorlar, bir de gözlük mözlük anlatamam.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 iii bende renk koruyum ne yani ozrum var die dalgami geciyosunuz :D yaw alirsin hirs yapma ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Gözlük muayenesindeki kişiye durumu anlat gözlüksüz yazsın seni.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben de gözlüksüz yazdırırım diyodum, adam gözünde lens var mı diye sorunca hayallerim yıkıldı.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: streamin, 13 Kasım 2004 15:31 tarihinde demiş ki: iii bende renk koruyum ne yani ozrum var die dalgami geciyosunuz :D yaw alirsin hirs yapma .. alamıyorsun ehliyet öyle değl mi? hem boşver karizma yaparsın muldar da renk körü:)[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bizim ark takmıcam istemiorum dedi parası neyse weririz demesine kalmadan adam gözlüksüz raporu verdi 2.0 göze bende seneye öle alcam gözlüksüz alcam 0.25 miyoplar var 0.50 0.75 astigmatlar var bendede[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 gözlüklü ehliyetle gözlüksüzken patlayın, polis sorun çıkarırsa bakın bakalım kaskodan kuruş alabiliyomusunuz.. dikkat edin yani..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Öne çıkan mesajlar