deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://io9.com/5963263/how-nasa-will-build-its-very-first-warp-drive Sanırım ölmeden bir kaç yıldız sisteminin gezildiğini görebileceğiz. Çok heyecanlı, hani böyle bir şeyin mümkün olabileceğini bilmek bile yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_me4p6irwxC1qd1uv8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 astral seyahat ile zaten gidilebiliyor binyıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cozemedım ben mevzuyu ama biraz daha okuyayım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bi nasa ya kadar abd de bir cok unı de cılgın araştırmalar yapıyolar sunu gecen sene izledigimde tamam savaş çıkarsa bizi dotumzdn zkckler demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ardeth summonlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Exotic matter lazımmış yalnız. Farmlanan bir şeyse ben gönüllü farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 20 yıllık falan bi teoriye "evet sanrım en mantıklı olan bu olucaksa bu olur" demişelr bişi yok yanı ortada. kabaca kendisi ısık hızından hızlı gitmiyor ama önünü ve arkasını manupile ederek spacetime'daki pozisyonunu relativ olarak değiştiriyo, sonucta ısık hızından daha hızlı displace etmiş oluyor 3. bir gözlenmciye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 2. bir gozlemciye gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 3. gözlemci derken, 1. gözlemci aracın icinde 2. gözlemci distort edilen spacetime'lardan birinde olucak. ne bileyim lan, bence direk yattara olur ordaki gözlemciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 said: And indeed, early assessments published in the ensuing scientific literature suggested horrific amounts of energy — basically equal to the mass-energy of the planet Jupiter (what is 1.9 × 1027 kilograms or 317 Earth masses). As a result, the idea was brushed aside as being far too impractical. Even though nature allowed for a warp drive, it looked like we would never be able to build one ourselves. "However," said White, "based on the analysis I did the last 18 months, there may be hope." The key, says White, may be in altering the geometry of the warp drive itself. Yeni kısmı şurası. Makul düzeylere çekmiş adam gereksinimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 enerji ihtiyacını makul düzeye cekmiş, negative mass ihtiyacını ortadan kaldırmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ölmeden önce görebilsek keşke bunun ilk örneklerini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ölünce uzaya göndeririz vücudu böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 PastorOfMuppets said: Ardeth summonlayın. Uzgunum abi bu oyle 'masterda gorelilik dersinde gormustum' denecek bisey degil doktorasini bu konu uzerine yapmis birini bulman lazim bilimsel aciklama icin sdf zaten ben matematikciyim o da ayri mesele Cuce said: 20 yıllık falan bi teoriye "evet sanrım en mantıklı olan bu olucaksa bu olur" demişelr bişi yok yanı ortada. kabaca kendisi ısık hızından hızlı gitmiyor ama önünü ve arkasını manupile ederek spacetime'daki pozisyonunu relativ olarak değiştiriyo, sonucta ısık hızından daha hızlı displace etmiş oluyor 3. bir gözlenmciye göre. nasaya destek kesildi son zamanlarda ondan belki ortaya atmis olabilirler. tahminimce zaten dedigin gibi bayadir uzerinde calisiyorlardir da simdi destek gerektigi icin medyaya surmus olabilirler meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 deadwoll said: Exotic matter lazımmış yalnız. Farmlanan bir şeyse ben gönüllü farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hakkaten said: space may be the final frontier but its made in a hollywood basement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "nutella yerim" said: bi nasa ya kadar abd de bir cok unı de cılgın araştırmalar yapıyolar sunu gecen sene izledigimde tamam savaş çıkarsa bizi dotumzdn zkckler demistim chok dadlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2dqhaYtmx1r19p3ho1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 deadwoll said: Exotic matter lazımmış yalnız. Farmlanan bir şeyse ben gönüllü farmlarım. baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Burdan alpha centauriye ne kadar exotic yakar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "nutella yerim" said: bi nasa ya kadar abd de bir cok unı de cılgın araştırmalar yapıyolar sunu gecen sene izledigimde tamam savaş çıkarsa bizi dotumzdn zkckler demistim http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-ar-drone-iphone-ipad-ipod-touch-helikopteri-20-yesil/productDetails.aspx?productId=teloyunardrone2&categoryId=29011748 oyuncak diye satıyolar aynısını bsg izleyip warp drive yapmaya kalkmışlar yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yavrum construction ı onemli degil olayı yapay zeka algoritmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 construction'ını da aynı degil ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar