Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 -Deno- said: hayırlı teskereler deli kedi eyvallah kardeş =) gidecek her TERTIBIME ( sdfsdgsdg ) hayırlı tezkereler olsun :D
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 @flame abi 1k yı odedigim yer sag on farın koruması.lol bildigin dandik demir ama gelgelelim otokar demiri.sdf
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aa ben seni askerlik şubesinde görmüştüm hayırlı teskereler
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aynen doruk ehuueh eyvallah :) actigim bi konu vardi hatta onla ilgili :)
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 this : http://forum.paticik.com/read.php?62,6530711,6530711#msg-6530711
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bi geldim subeden kafayı vurdugum gibi uyumusum 18saat uyudum aralıksız. Gördüm orada askerliği adhahah boku yedik olm ben saymaya başladım safak 164
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben yarın gidiyorum ahuauha acayip yorulmuş millet daha ilk askerlik anından itibaren. çekicez valla napak :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bu arada çarşı iznine çıkan askerler vardı otobüs dolusu gidiyorlardı bir tanesinden bagırtı yükseldi. "OLM AKLINIZ VARSA KACIN LAN!" diye rütbelilerden biri duydu, durdular otobüsü indirdiler herifi kenara köşeye bir yere çektiler asdhahdha
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 NolaxThensbane said: bu arada çarşı iznine çıkan askerler vardı otobüs dolusu gidiyorlardı bir tanesinden bagırtı yükseldi. "OLM AKLINIZ VARSA KACIN LAN!" diye rütbelilerden biri duydu, durdular otobüsü indirdiler herifi kenara köşeye bir yere çektiler asdhahdha oha harbi mi ahahahahaaaa şaka gibi lan
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1100kişi falandık üstümüzde yusuf yusuff sesleri yükseldi valla zaten arada garnizon komutanı geçiyordu sanki savaş çıkıyordu bilader hemen bizi kovalıyorlardı yollar boşaltılıyordu askerler bir panik falan abaaaww işte o vakitler sıçtık diye düşünmeye başladıydım. Akşama doğru sıctıgımın resmileştiğini anladım
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bugün gittim girdim sınava, elemanın biri bilemediğimiz soruyu boş bırakabilir miyiz dedi. komutana. öyle işte jaadsjnsdfjk
Öne çıkan mesajlar