Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizikler var Napmalı?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Benim 2011 corsada park esnasında sürtülme ve şerefsizin teki tarafından anahtarla sol arka kapı ve sağ ön çamurlukta oluşmuş 4 tane çizik var.

Bunlardan sağ ön çamurluktaki derin ve lokal boya gerekiyor. Sizce kaskodan bütün çizikler için lokal boya vs yaptırılmalı mı yoksa olduğu gibi bırakmak mı daha mantıklı olur?

Çünkü ilk fırsatta elime geçecek 3-5 milyarla arabayı satıp dizel arabaya geçmek istiyorum.Buna göre yaptırmak mı yaptırmamak mı mantıklı?
Sosyal ağlarda paylaş

Cizik kalemleri tirnagin takilmadigi kilcal ciziklerde ozellikle beyaz, gri araclarda cok sasirtici sonuclar veriyor. Ofisde bu ise kafayi takmis bi cocuk vardi. Yaklasik 15 kusur kalemiyle devamli arabayi dort dolasir cizikleri kapatirdi.

Dalga gecip eglenmek icin gittim yanina, 10 dk sonra "hmm suraya da bi deneyiverelim" gibi bi muhabbet donuyordu.

birazcik tirnagin geldigi ciziklerde HICBIR ise yaramiyor ama net.

goze takilip tirnaga takilmayan cizige oluyor yani kalem. ozet bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Kasko kapsamında bedava yapılcak niye vermeyelim auto kinge onu da belirtseydiniz?

Çöpe at aracı daha iyi yazdım yukarı belirtmişim işte. Mahfediyorlar arabayı.

Attıkları macun 270 makron gözükür. Autoking ile etrafımdaki kişilerin bir takım maceraları oldu o yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.

Ayrıca kasko sadece autokingemi karşılıyor saçma bir yaklaşım olmuş. Götürün yetkili servisine yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

yetkili servis yapmiyor ki
yetkili servis autoking'i cagiriyor
onlar alip yapip geri veriyorlar

Oha? Ciddi misin ben bugüne kadar BMW, Mercedes de böyle bişeyle karşılaşmadım. Kendi içerisinde boya kaporta olmayan yetkili servis mi olurmuş.

Maslakta bir boyacım var aslında parça başı 1000 tl ye boyuyor ama boya makinasında 120 mikronu geçmiyor boya olduğunu anlayana ödül veriyorlar:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

senko said:

Oha? Ciddi misin ben bugüne kadar BMW, Mercedes de böyle bişeyle karşılaşmadım. Kendi içerisinde boya kaporta olmayan yetkili servis mi olurmuş.

Maslakta bir boyacım var aslında parça başı 1000 tl ye boyuyor ama boya makinasında 120 mikronu geçmiyor boya olduğunu anlayana ödül veriyorlar:)

her servis icin genellemeyeyim ama kasko'dan yararlanip cizikleri duzelttricem diyorsan pejo boyle yapiyor.
parasini vercem dersen kendileri yapiyorlardir belki
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Sequo said:

senko said:

her servis icin genellemeyeyim ama kasko'dan yararlanip cizikleri duzelttricem diyorsan pejo boyle yapiyor.
parasini vercem dersen kendileri yapiyorlardir belki

Yahu kaskoda karşılasa sende parasını versen sonuçta para alıyor servis. Öyle ayrı olmaz. Başka bir iş vardır onun içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben nasıl yapıldığını biliyorum ama söylemem.
aslında düşünürsen çok basit çizik kapatmak.
bana da bu işlerle ilgili bir arkadaşım anlatmıştı.
herhangi bir car care servisine gidersen rahatlıkla öğrenebilirsin.
izmirdeysen hatta özel mesaj at bana hemen yönlendireyim seni.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ben nasıl yapıldığını biliyorum ama söylemem.
aslında düşünürsen çok basit çizik kapatmak.
bana da bu işlerle ilgili bir arkadaşım anlatmıştı.
herhangi bir car care servisine gidersen rahatlıkla öğrenebilirsin.
izmirdeysen hatta özel mesaj at bana hemen yönlendireyim seni.

Geçiniz tırnak giriyorsa car care ile falan olacak iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...