Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Benim 2011 corsada park esnasında sürtülme ve şerefsizin teki tarafından anahtarla sol arka kapı ve sağ ön çamurlukta oluşmuş 4 tane çizik var. Bunlardan sağ ön çamurluktaki derin ve lokal boya gerekiyor. Sizce kaskodan bütün çizikler için lokal boya vs yaptırılmalı mı yoksa olduğu gibi bırakmak mı daha mantıklı olur? Çünkü ilk fırsatta elime geçecek 3-5 milyarla arabayı satıp dizel arabaya geçmek istiyorum.Buna göre yaptırmak mı yaptırmamak mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Selam, Yaptırma. Tabi eğer çizikler pasa falan yol açmayacaksa :) Almak için niyetlenene 'istenirse boyatıp veririm' teklifini yapabilirsin. Nasıl olsa kaskodan boyatabilirsin istediğin zaman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 aynen kalsın öyle satarken anlasirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu kadarda abartmayın çizikli arabaya binilmez. Çek fotolarını bu yüzden boyattım dersin. Değişen yoksa bel altı boyalı olabilir araba takılacak şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Selam, Uzun vade kullanmayı düşünmediği için alıcıların en büyük önem verdikleri kriter olan "boyasızlık" noktasında zorlanmaz diye düşündüğümü belirten uzun bir cümle. Mesela ben Scenic'i boyatıyorum :) Daha uzun bir süre bende kendileri. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.autoking.org/mini_onarim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu bir halta yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Selam, Deneyenler vardı ama bilemiyorum. Benim kişisel fikrim yalan oldukları yönünde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 elesso said: http://www.autoking.org/mini_onarim.html Sakın autokinge araç bırakacağınıza çöpe atın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Cizik kalemleri tirnagin takilmadigi kilcal ciziklerde ozellikle beyaz, gri araclarda cok sasirtici sonuclar veriyor. Ofisde bu ise kafayi takmis bi cocuk vardi. Yaklasik 15 kusur kalemiyle devamli arabayi dort dolasir cizikleri kapatirdi. Dalga gecip eglenmek icin gittim yanina, 10 dk sonra "hmm suraya da bi deneyiverelim" gibi bi muhabbet donuyordu. birazcik tirnagin geldigi ciziklerde HICBIR ise yaramiyor ama net. goze takilip tirnaga takilmayan cizige oluyor yani kalem. ozet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sequo said: elesso said: http://www.autoking.org/mini_onarim.html Sakın autokinge araç bırakacağınıza çöpe atın daha iyi. nereye götürelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sequo said: elesso said: http://www.autoking.org/mini_onarim.html Sakın autokinge araç bırakacağınıza çöpe atın daha iyi. katılıyorum. sanayiye gidin abi. sanayi ustası kadar iyi kaporta isi yapan baska bi yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kasko kapsamında bedava yapılcak niye vermeyelim auto kinge onu da belirtseydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Dartanian said: Kasko kapsamında bedava yapılcak niye vermeyelim auto kinge onu da belirtseydiniz? Çöpe at aracı daha iyi yazdım yukarı belirtmişim işte. Mahfediyorlar arabayı. Attıkları macun 270 makron gözükür. Autoking ile etrafımdaki kişilerin bir takım maceraları oldu o yüzden kimseye tavsiye etmiyorum. Ayrıca kasko sadece autokingemi karşılıyor saçma bir yaklaşım olmuş. Götürün yetkili servisine yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yetkili servis yapmiyor ki yetkili servis autoking'i cagiriyor onlar alip yapip geri veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Adam gibi servislerin kendi kaporta bolumleri ve boya firinlari olur. Yogun oldugunda veya ugrastigina degmeyecek seyleri yolluyorlar oyle. Ben serviste laf arasinda nasi is yaptiklarini da gordugum icin oralara da vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Renonun kendi servisinde bagaj kapagi plastigi boyattik. Bi ton acik beyaz boyamislar . Kaldi ki kartelada oyle bi renk yok. Saka gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 senko said: yetkili servis yapmiyor ki yetkili servis autoking'i cagiriyor onlar alip yapip geri veriyorlar Oha? Ciddi misin ben bugüne kadar BMW, Mercedes de böyle bişeyle karşılaşmadım. Kendi içerisinde boya kaporta olmayan yetkili servis mi olurmuş. Maslakta bir boyacım var aslında parça başı 1000 tl ye boyuyor ama boya makinasında 120 mikronu geçmiyor boya olduğunu anlayana ödül veriyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Selam, Fabrikasyon boyalar su bazlı, dışarıdaki boyacılar tiner bazlı ;) renk tutmayabiliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sequo said: senko said: yetkili servis yapmiyor ki yetkili servis autoking'i cagiriyor onlar alip yapip geri veriyorlar Oha? Ciddi misin ben bugüne kadar BMW, Mercedes de böyle bişeyle karşılaşmadım. Kendi içerisinde boya kaporta olmayan yetkili servis mi olurmuş. Maslakta bir boyacım var aslında parça başı 1000 tl ye boyuyor ama boya makinasında 120 mikronu geçmiyor boya olduğunu anlayana ödül veriyorlar:) her servis icin genellemeyeyim ama kasko'dan yararlanip cizikleri duzelttricem diyorsan pejo boyle yapiyor. parasini vercem dersen kendileri yapiyorlardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 senko said: Sequo said: senko said: yetkili servis yapmiyor ki yetkili servis autoking'i cagiriyor onlar alip yapip geri veriyorlar Oha? Ciddi misin ben bugüne kadar BMW, Mercedes de böyle bişeyle karşılaşmadım. Kendi içerisinde boya kaporta olmayan yetkili servis mi olurmuş. Maslakta bir boyacım var aslında parça başı 1000 tl ye boyuyor ama boya makinasında 120 mikronu geçmiyor boya olduğunu anlayana ödül veriyorlar:) her servis icin genellemeyeyim ama kasko'dan yararlanip cizikleri duzelttricem diyorsan pejo boyle yapiyor. parasini vercem dersen kendileri yapiyorlardir belki Yahu kaskoda karşılasa sende parasını versen sonuçta para alıyor servis. Öyle ayrı olmaz. Başka bir iş vardır onun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben nasıl yapıldığını biliyorum ama söylemem. aslında düşünürsen çok basit çizik kapatmak. bana da bu işlerle ilgili bir arkadaşım anlatmıştı. herhangi bir car care servisine gidersen rahatlıkla öğrenebilirsin. izmirdeysen hatta özel mesaj at bana hemen yönlendireyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 chrome said: ben nasıl yapıldığını biliyorum ama söylemem. aslında düşünürsen çok basit çizik kapatmak. bana da bu işlerle ilgili bir arkadaşım anlatmıştı. herhangi bir car care servisine gidersen rahatlıkla öğrenebilirsin. izmirdeysen hatta özel mesaj at bana hemen yönlendireyim seni. Geçiniz tırnak giriyorsa car care ile falan olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ne tırnağı ne diyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kabak tadi verdin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar