seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyunlarda da keşke dizi ve filmler gibi dışarıdan eklenebilen türkçe alt yazı dosyaları olsa. böyle bi dosya formatı falan olsa. hikayesi için oyun oynim diyorum, yetemiyorum bazı yerlerde. sonra yeterince keyif alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Portal 2 cok iyi ya o konuda. Altyazi olmasa bir sürü şeyi kacirabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 türkçe var mı o oyunda? tam da o oyun için diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Var tabi. Kendinden var hatta. Seçebiliyorsun altyazi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 anlaştınız da mı yazdınız bu nası bi tesedüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.oyunceviri.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar