kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Peki böyle bir cihaz yapıp 3G koymamak nedir ya ? Var da ben mi göremiyorum teknik özelliklerde ? Wi-Fi tablet zaten evlik , ofislik tablettir , o zaman windowsu napayım , netbook , dekstop vs varken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 usb çıkışı yok mu aletin? 3g modem iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 + tetheringle çözüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ARCANE DUR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://cintiqcompanion.wacom.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ah ok zaten görmüşsün. neyse bence companion'ı bekle, beklememek komik kacar. tableti pahalı ama bilgisayar olanı bence iyi bi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 evet babs, surface pro2 veya cintiq companion almış veya denemiş olan veya ürünler hakkında yeni bilgiler edinmiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar