Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.bunlardanistiyorum.com/6767/GelaSkins/GelaSkins---iPhone-5/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Yeni%2C+Renkli+ve+E%C4%9Flenceli&utm_campaign=20121129_m114406088_Yeni%2C+Renkli+ve+E%C4%9Flenceli&utm_term=Gela_iphone5_jpg bunları Ankarada hem satıp hem aypone takan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dost kitapevi ve Neo'larda var gelaskins. Takma işini kendin de halederbilirsin gayet kolay, ama neo'da o kısmına da yardımcı olurlar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sağol, haftaya ankara da olacağım. neo ya uğrayım. standartları takamıyorum, illa araya toz/hava giriyor. işi bilen birisine yaptırtmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 rulo şeklinde satılan ekran koruyucular var. sanırım duz olanlardan daha rahat yapıştırılır ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar