Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 said: Sivas da eski sanayi bölgesinde yapılması öngörülen yıkıma en başta tuvaletlerin yıkılarak başlanmasına esnaf çok kızgın ve belediye bakanına isyan ediyorlar ve bunu çok çık bir dille dile getiriyorlar.Saçma sapan müzikler ve ergen eklentiler videoya ayrı bir tad katıyor. http://www.youtube.com/watch?v=nK4Gx4yZDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Haklılar ama eğlenceli değil aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Haklı tabi de, adam Şahan Gökbakar karakteri gibi asfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bunlar haklı aslında,adam yazıcıoğlu öldü diye oy verdiler,başa bu adamı getirdiler,sonrada herif esnafın ağzına..... yalnız harbi ayıp yani,dünyada tek altyapıyı hedef alan israil,herif o taktikden devam etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 belediye baskanliginin onune sicma eylemi yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aquila said: belediye baskanliginin onune sicma eylemi yapsinlar. valla demin aklıma geldi, belediye civarı böyle dikdörtgen bir yer,etrafında muhtelif yerlere,bina içlerine v.s sıç.a eylemi yapacaklar,ne manyak olur ya,itiraz eden olursa da, YAKLAŞMAYIN AĞZINIZA S.... ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=83R4pFJBfx0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sıçmak hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 directors cut versiyonu uzun versiyonu daha iyi bunu izleyin. tekrar tekrar izliyorum ben çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aquila said: belediye baskanliginin onune sicma eylemi yapsinlar. abi benim askim eglence alan yetklisi imis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar