Kalten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Selam arkadaslar Uzun bir aradan sonra arkadaslarla tekrar basladık oyuna.Casual 10 man yapacagız haftanın max 4 günü.Su an 6-7 kişi varız.Hepimiz eski hardcore oyuncularız Hajnal Catastrophe gibi zamanının en iyi türk guildlerinde main kadrodaydık hepimiz ama artık eskisi kadar zamanımız yok oyuna ayıracak.Varsa burda bizimle beraber haftanın 3-4 günü raid yapmak isteyen bekleriz aramıza. İn-game nicki yazmayı unutmusum Batlamyus ben.Bana veya Silvertear a ulasırsanız oyun içindede görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverspark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Güncelleme: Raid'lerimize başladık fakat düzenli bir raid takvimi oluşturamadık. Şu an için MSV 6/6 HoF 5/6 kestik. 10m kadromuzda dps açığı bulunmaktadır(özellikle warlock ve hunter spotlarımız açıktır). İlgilenen arkadaşlar,Silverbear ya da Batlamyus nickli oyunculara oyun içinden ulaşabilirler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben silvertear adlı arkadas ile gorusmek istiyorum... mumkunse bir gorusme ayarlasanız, sutlaccıda bulussak konussak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar