Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ikametgah taşıma


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Belge götürme lazım ya muhtara bu işlerde bi salaklık var çünkü. Ben izmirde götürmedim muhtara mesela ama seçim kagıdı falan geliyordu ancak başka bir iş için muhtara gittiğimde muhtar orda oturdugumu teyit edemiyordu. Tek bir sisteme baglı degiller saçma bir şekilde. Ondan ilerde muhtara işim düşer diyorsan götür yoksa salla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yaptırdım ya, nufus mudurlugu 5 dk'da geçirdi kaydı, ki elimde fatura vardı garanti olsun diye adam ona bakmadı bile kendim söyledim adresi, sonra verdiği şeyi muhtara götürüp kaydettirdim kendimi, o şeyi muhtara vereceğimi de muhtara gidip nufus cuzdan sureti istediğimde anladım asdf, muhtarla işiniz yoksa götürmenize gerek yok belgeyi zaten söylemiyo götür muhtara diye nufus mudurlugu. kayıtla birlikte ikametgah istemiştim bağladı hemen eleman ama suret veremiyolar işte o sadece muhtar gibi büyük bir insanın yapabileceği bir şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sureti de gidin nüfus müdürlüğünden alın. muhtar para alıyor kağıdı printerdan çıkarırken. hayatımda gördüğüm en ilginç meslek dallarından biridir ayrıca. seçim olur tonla para dökerler seçilmek için. seçildikten sonra devlet üç kuruş para veriyor derler. ama anlamam tanıdığım tüm muhtarlrın durumu iyi, para sıkıntıları yok. ama para kazanmıyorz diyorlar. yarısı inşaatçı zaten adamların. çok ilginç bir meslek dalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...