coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya evet louboutin ayakkabıları efsane zaten.
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 BramStoker said: kadının seksi kısımları yağ içeren kısımlarıdır yağ içerince oval şekil alır o kısımlar boobies dışında hangü kısımlarmış o yağ içeren kısımlar? (her seksi popo yağ içermek zorunda değil, oyüzden) şöyle diyeyim ya da; bilekleri, gerdanı, beli, elleri vs seksi olacak kısımlardan saymıyor musun yani
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: yaaa çok seksi di mi sizce de? louboutin saçı! http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563597_123717844457110_375793587_n.jpg bu ne lan 1 kere yıkasan gider bu
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: BramStoker said: kadının seksi kısımları yağ içeren kısımlarıdır yağ içerince oval şekil alır o kısımlar boobies dışında hangü kısımlarmış o yağ içeren kısımlar? (her seksi popo yağ içermek zorunda değil, oyüzden) şöyle diyeyim ya da; bilekleri, gerdanı, beli, elleri vs seksi olacak kısımlardan saymıyor musun yani arka bacaklarda da yag olmaz
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 @chrome dişi? 8-) terminoloji de kadın olarak geçiyoruz, evt.
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 "nutella yerim" said: bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok aşk(!) çoğu zaman detaylardadır ama nutella, dikkatini çekerim.
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Cons said: CIVIR bu ne be? ilkkez duydum lol
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 "nutella yerim" said: bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok ahahaha nası düz bi adam bu ya bilek topuk elayak falan gerek yok demiş lolz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: "nutella yerim" said: bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok aşk(!) çoğu zaman detaylardadır ama nutella, dikkatini çekerim. bak onemli noktaları belirttim kadın vicüdundaki +18 +18 diyorum bak !
screwy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 GodBlessStoya said: "nutella yerim" said: bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok ahahaha nası düz bi adam bu ya bilek topuk elayak falan gerek yok demiş lolz.sair burda kendisinin cok derin bi kisilik oldugunu belirtmis
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 GodBlessStoya said: "nutella yerim" said: bi de kadın genel hatları ile gogus ve kalcadan olusuyor bilek,topuk,el ayak o kadar detaya gerek yok ahahaha nası düz bi adam bu ya bilek topuk elayak falan gerek yok demiş lolz. aslında çok bi aşk adamıyım, bi tanısan su yorumundan utanır kusra bakma derdin
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cıvırda kaldık konuyu değiştirmeyin. hakkaten kimler cıvırı hiç duymadı?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben duymadım. varoş bişi herhalde
Öne çıkan mesajlar