Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Selamlar garbıç. Selamlar dayıboylar. Ben hala günlük hayatta kullanıyorum ama o hitap öldü mü lan burda? Neyse. Çok sevimli bir olay için bana biletix'in kitapçıdan vs aldığımız biletlerin boyutları lazım. Anı olsun diye sakladığınız konser maç bileti vs, yanında bir cetvelle fotoğrafı, lan çok şey istedim ama, olursa öyle manyak olur ki inanamazsınız. Çünkü o bileti alacak bir zarf yapmam gerekiyor. Onun için de boyutlarını bilmem gerekiyor. Orphaned Land'in vardı bulamadım lan. Sçs. Kib. tl;dr: bold kısım.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 İki tarafindan yirtilmis hali - bir tarafindan biletin kendisi, diger tarafindan da konsere girerken yirtilan kismi- 13,8 e 7,5 santim. biletix bilet ölçüleri, ölçüsü, boyutu, boyutları
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 eyyyvallah. son haliyle süper netleştirdin işi sağol.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 olm adam bilet yapıp 2. el satacak birilerine lam
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 terapim çerçevesinde düşünceli şeyler yapmam lazım, fight club homeworkü gibi düşünün beyler.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 4 tane cem adrian 2 de duman bileti bas dedene rahmet
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 esasen amaç arkadaşı kendimizden birkaç saniye aşırı tiksindirmek, sonra toparlamak. böyle de işsiz adam olayları.
Öne çıkan mesajlar