Bordach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Arkadaslar ben de knight online'i uzun zamand1r oynayan bir playerim parali olmasi onemli deildi cunku oyun cok hosuma gitmisti. Simdi sizlere bir sual sormak istiyorum mumkunse ? Simdi arkadaslar hemen hemen her ulkede knight online in serverleri acilmaya basladi . Neden Turkiye'nin de bir serveri olmasin ? Sadece olabilirmi die soracaktim bunu arastiran deneyenler vardir ... Bence Turkiye'de bir server acilirsa tutulacagindan %100 eminim ! Bu arada The_Kargiii clanina cok tesekkur ediyorum bizleri yabanci serverlerde cok guzel tanittilar . Hepinize mutlu gunler diliyorum .
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Valla nasıl olucak bilmiyorum ama bende senin gibi düşünüyorum nasıl açıcaz serverı ? zaten son zamanlar yeni bi oyun oynatabilme çabası içindeyiz..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Bordach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Valla bunun caresine bakacak cok arkadaslarimiz var ama ugrasirlarmi bilmem bence acilirsa cok tutulacak Ultima online'in Turkiye'ye ilk geldigi gibi olacak bence !
Naf_Naf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bordach arkadasım çok teşekkür ediyorum. The Kargiii kapandı ama bunun nedeni hep birlikte org ırkına yardım amaçlı org olmamızdır. Burdada Ottoman Raiders (Osmanlı Akıncıları) adında bir clan kurduk ve ismimizi dahada iyiye taşımaya çalışıyoruz. Türkiyede bir server kurmak öle sandığınız kadar zor birşey değil. Size bir iki duyumumu söylemek istiyorum. Türkiyeden bir kaç arkadaş bu server için ana yerden izin aldılar ve çalışmalara başladılar. En kısa zamanda bu serverin açılmasını belkiyoruz.[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders) Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Turkiii Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Selamlar... Öncelikle arkadaşlar teveccühleri için teşekkür ediyorum... Bizim amacımız sadece oyun oynamak deil ülkemizi en güzel şekilde temsil etmektir. Eğer bunu yapabiliyorsak ne mutlu bize. knight Online la ilgili her türlü konuda yardıma açığım gücüm yettiğince. Yeni başlıyacak olan arkadaş varsa onada el verdiğince kanat gererim oyun içinde. Knight Onlinelı günlere....[signature][hline]THE KARGİİİ OTTOMAN RAİDERS
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 siz orj serverdamısınız yksa su free serverdamı ?[signature][hline] °_°
Bordach Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Oncelikle bana cevap yazmayi uygun gordugunuz icin sizlere tesekkur ediyorum . Su Turkiye'de acilacak Knight Online serverinide merak etmeye basladim . Simdiden hazirlik yapmaya ve arkadaslarimi bu server icin kandirmaya basladim bile herkese mutlu gunler dilerim !
caitiff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Naf_Naf Bu bir iki arkadaşın izin aldı derken emülatör'ü kendinlerine yollandı demek istedin. Ciddi merak ettim şimdi bu bir iki arkadaşı. Eğer becerebilirlerse helal olsun..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 paralı olduğu sürece türkiyede bir serverın %100 tutmayacağına eminim, bence aksini söylemek fanatiklik.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
robinson Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bende diyorumki tutulur kardeşim. Ragnarok gibi reklam olsa yeter[signature][hline]PlaY.Robinson www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı www.pcoyun.com editörü =[AOL]RobiN Sylverton=
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bence bedawa olduğu sürece tutar. geçen gün beşiktaş coolhand kafedeydim, 5-6 bilgisayarda knight online oynanıyodu. e hani paralı olunca oyuncu sayısı azalmıştı dedim ücretsiz serverı açıldı dediler. ücretsiz olursa tutma ihtimali çok yüksek bence[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Parasız olursa % bi milyon tutar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla Bızde basvurusunu yaptık maıllestık falan hersey halloldu ama oyunun kurulumunu falan arastırmak gerek onlarıda vermıolar saklı tutuolar :([signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Size yar etmezler bu oyunu kasmayın bosuna.Daha avrupada yok serveri (varsa özür diliyorum simdiden).
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nıye Turkiye Adam deiLmi ßi Cok $eyde Onlardan Daha Öncüyüz eminimki o serverlarda en az onların üLkesinin playerı kadar türk pLayerı wardır[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şu bir gerçek ki büyük oranda türk oyuncular diğerlerinden daha başarılı oluyor.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 +1[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: DraculaVigorous, 11 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Şu bir gerçek ki büyük oranda türk oyuncular diğerlerinden daha başarılı oluyor. Oyunda basarılı olmak baska oyunu yapmak baska,biz belki iyi araba süreriz ama araba yapamayız..(yapamayız,yapmıyoruz,yapmıyorlar,yaptırmıyolar,isimize gelmiyo gibi degisebilir) said: _KoRn_, 11 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Nıye Turkiye Adam deiLmi Nasıl bir laf simdi bu,ben öyle birseymi dedim! [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hayır turkler yapamaz falan dedın ya o bakımdan soledım[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence Türkler çok da güzel program yazıyor oyun oynamanın yanı sıra (Özellikle zarar verici :D).[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 auaeh bkz KoHacK :P[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Lentisel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 onu türklermi yazdı sitenin sonunda tk vardı ama[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pvp yı tamamen acın..osaman sufer olur ıste..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kan göLü oRtaLık Sonra :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya oyle olsun tabı ne bole .. oyun cok kotu olmus zaten.. wow,eq2,lineage hepsi aynı zaten aynı kalıptan cıkma kendını tatmın etme oyunları..Mal mal level kasıosun esya topluosun nıe? hıc bır amacı yok sırf esyan olsun dıye esya topluyorsun.. yanı aslında bunların hepsi online diablo..ki diablo fln bunlara basar,onda ıstedıgıne saldırabılıyorsun... eve ıle denıyorum sansımı sımdı...yoksa ıntıhar edıcem yaa artık cok sıkıldım;uo dan sonra cok bos gelıyor bu sahte mmorpgler oh be ıcımı doktum..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Öne çıkan mesajlar