Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online Turkiye Server'i !!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben de knight online'i uzun zamand1r oynayan bir playerim parali olmasi onemli deildi cunku oyun cok hosuma gitmisti. Simdi sizlere bir sual sormak istiyorum mumkunse ? Simdi arkadaslar hemen hemen her ulkede knight online in serverleri acilmaya basladi . Neden Turkiye'nin de bir serveri olmasin ? Sadece olabilirmi die soracaktim bunu arastiran deneyenler vardir ... Bence Turkiye'de bir server acilirsa tutulacagindan %100 eminim ! Bu arada The_Kargiii clanina cok tesekkur ediyorum bizleri yabanci serverlerde cok guzel tanittilar . Hepinize mutlu gunler diliyorum .
Mesaj tarihi:
Valla nasıl olucak bilmiyorum ama bende senin gibi düşünüyorum nasıl açıcaz serverı ? zaten son zamanlar yeni bi oyun oynatabilme çabası içindeyiz..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Mesaj tarihi:
Valla bunun caresine bakacak cok arkadaslarimiz var ama ugrasirlarmi bilmem bence acilirsa cok tutulacak Ultima online'in Turkiye'ye ilk geldigi gibi olacak bence !
Mesaj tarihi:
Bordach arkadasım çok teşekkür ediyorum. The Kargiii kapandı ama bunun nedeni hep birlikte org ırkına yardım amaçlı org olmamızdır. Burdada Ottoman Raiders (Osmanlı Akıncıları) adında bir clan kurduk ve ismimizi dahada iyiye taşımaya çalışıyoruz.

Türkiyede bir server kurmak öle sandığınız kadar zor birşey değil. Size bir iki duyumumu söylemek istiyorum. Türkiyeden bir kaç arkadaş bu server için ana yerden izin aldılar ve çalışmalara başladılar. En kısa zamanda bu serverin açılmasını belkiyoruz.[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders)
Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Mesaj tarihi:
Selamlar...
Öncelikle arkadaşlar teveccühleri için teşekkür ediyorum...
Bizim amacımız sadece oyun oynamak deil ülkemizi en güzel şekilde temsil etmektir. Eğer bunu yapabiliyorsak ne mutlu bize. knight Online la ilgili her türlü konuda yardıma açığım gücüm yettiğince. Yeni başlıyacak olan arkadaş varsa onada el verdiğince kanat gererim oyun içinde. Knight Onlinelı günlere....[signature][hline]THE KARGİİİ
OTTOMAN RAİDERS
Mesaj tarihi:
Oncelikle bana cevap yazmayi uygun gordugunuz icin sizlere tesekkur ediyorum . Su Turkiye'de acilacak Knight Online serverinide merak etmeye basladim . Simdiden hazirlik yapmaya ve arkadaslarimi bu server icin kandirmaya basladim bile herkese mutlu gunler dilerim !
Mesaj tarihi:
Naf_Naf
Bu bir iki arkadaşın izin aldı derken emülatör'ü kendinlerine yollandı demek istedin. Ciddi merak ettim şimdi bu bir iki arkadaşı. Eğer becerebilirlerse helal olsun..
Mesaj tarihi:
paralı olduğu sürece türkiyede bir serverın %100 tutmayacağına eminim, bence aksini söylemek fanatiklik.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Mesaj tarihi:
Bende diyorumki tutulur kardeşim. Ragnarok gibi reklam olsa yeter[signature][hline]PlaY.Robinson
www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı
www.pcoyun.com editörü
=[AOL]RobiN Sylverton=
Mesaj tarihi:
bence bedawa olduğu sürece tutar. geçen gün beşiktaş coolhand kafedeydim, 5-6 bilgisayarda knight online oynanıyodu. e hani paralı olunca oyuncu sayısı azalmıştı dedim ücretsiz serverı açıldı dediler. ücretsiz olursa tutma ihtimali çok yüksek bence[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla Bızde basvurusunu yaptık maıllestık falan hersey halloldu ama oyunun kurulumunu falan arastırmak gerek
onlarıda vermıolar saklı tutuolar :([signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Mesaj tarihi:
said:
DraculaVigorous, 11 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
Şu bir gerçek ki büyük oranda türk oyuncular diğerlerinden daha başarılı oluyor.

Oyunda basarılı olmak baska oyunu yapmak baska,biz belki iyi araba süreriz ama araba yapamayız..(yapamayız,yapmıyoruz,yapmıyorlar,yaptırmıyolar,isimize gelmiyo gibi degisebilir)

said:
_KoRn_, 11 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
Nıye Turkiye Adam deiLmi

Nasıl bir laf simdi bu,ben öyle birseymi dedim!

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onu türklermi yazdı sitenin sonunda tk vardı ama[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
pvp yı tamamen acın..osaman sufer olur ıste..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
ya oyle olsun tabı ne bole .. oyun cok kotu olmus zaten..
wow,eq2,lineage hepsi aynı zaten aynı kalıptan cıkma kendını tatmın etme oyunları..Mal mal level kasıosun esya topluosun nıe?
hıc bır amacı yok sırf esyan olsun dıye esya topluyorsun..
yanı aslında bunların hepsi online diablo..ki diablo fln bunlara basar,onda ıstedıgıne saldırabılıyorsun...
eve ıle denıyorum sansımı sımdı...yoksa ıntıhar edıcem yaa artık cok sıkıldım;uo dan sonra cok bos gelıyor bu sahte mmorpgler
oh be ıcımı doktum..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
  • Yeni Oluştur...