HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ya sql'de boyle kontrol mekanizmalari yaziyoduk adi neydi dilimin ucunda bi turlu hatirlayamadim rapor yaziyorum acil lazim key mi click mi oyle biseydi neydi neydi stored procedure gibi degildi daha kucuktu boyle mesela hesabinizdaki para eksi olamaz hicbir zaman o tarz ufak tefek seyleri kontrol ettirmek icin yaziyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 alert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 HAH bin yasa ya triggerdi gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 asfads KF 1500 şu an :D Düz düşünemedim orda, para eksiliyo fln kafamda neler geçti acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 trigger benim bildigim is bittikten sonra oluyo senin dedigin transaction olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 HakkiYendi said: ya sql'de boyle kontrol mekanizmalari yaziyoduk adi neydi dilimin ucunda bi turlu hatirlayamadim rapor yaziyorum acil lazim key mi click mi oyle biseydi neydi neydi stored procedure gibi degildi daha kucuktu boyle mesela hesabinizdaki para eksi olamaz hicbir zaman o tarz ufak tefek seyleri kontrol ettirmek icin yaziyoduk Abi şu dediğin if ve return ile olur. Trigger istediğin aksiyona bağlı olarak gerçekleşen kod parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 constraint'ler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar