Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bulk ta bende HST yapacagim bundan sonra. Karar verdim. Diyetim bitince loglarimi paylasirim bu konuda. Sonraki diyetimde de IF yapacagim onu da planladim simdiden :) Bu arada ultimate diet 2.0 dan cok cok memnun kaldim. Ama cok kisa sureli ve son yaglar icin yapilmasi gerektigini gordum mesela %9dan %7ye duserken gibi. O yuzden biraktim daha normal bir diyet ile devam ediyorum. Ama hani 4pack cikti 6 yapicam diyen varsa kesin denesin. Direkt keto diyet yapmaktansa bu cok daha etkili olacak bir yontem. O yukleme sonrasi power calismasi adami cildirtir :) Bir de power clean ile bari alip front squat yapiyorum artik. Cok zevkli. Ayni olayi omuza da dahil edip push press ve overhead press te yapicam. Kesinlikle tatmin edici hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 spora vakit bulunca ben de hst yapabilirim. önceden yazılmış programları yapmıyorum genelde de modifiye ederim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 shrug yapmayın one arm db snatch yapın. power snatch yapın derdim ama çok teknik bir hareket ve öğrenmesi kolay değil, kas yapmak isteyen adam için one arm yeterli. patlayıcı güç de yaparsınız http://www.youtube.com/watch?v=l1oBlaPKgS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Beyler bu p90x barfiks ile ilgili sıkıntım var; Alıcağım bafiks şu şekilde kapı eşiğine takılıyor Ben kapıya güvenemediğim için evdeki sütunlardan birine şu klimalardaki L demiri monte edip kullanmak istiyorum sizce bir sıkıntı olur mu? Kilo 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Googlelarken şuna denk geldim çelik dübelle yapmış bunu tornacının biri bu şekilde sökemiceğim için salonda görüntü kirliliği olur şu barfiks demiri sıkıntısı yüzünden bir kaç gündür erteleyip duruyorum başlamayı :@ fck me right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Son raporu veriyom squat 95 deadlift 115 Bench de 70 de kaldı zaten çok önemli değil yağ yakma hedefi koydum kendime nisanın ortalarına kadar. Yağ yakayım sonra hst ye giricem çok mantıklı geldi bana hst programı. Önce gitsin şu yağlar ya herşeye faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 GodBlessStoya said: Googlelarken şuna denk geldim çelik dübelle yapmış bunu tornacının biri bu şekilde sökemiceğim için salonda görüntü kirliliği olur şu barfiks demiri sıkıntısı yüzünden bir kaç gündür erteleyip duruyorum başlamayı :@ fck me right? yivli barfikslerden alsana, çevirdikçe içerden dışarı itilen demir bölüm var ucu plastikli, kapı arasına(kiriş mi deniyor) oturuyor kayma vs yapmıyor, ama senin resimdeki gibi bir kaç farklı tutulacak yer yok, o yönden dezavantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tiLi said: shrug yapmayın one arm db snatch yapın. power snatch yapın derdim ama çok teknik bir hareket ve öğrenmesi kolay değil, kas yapmak isteyen adam için one arm yeterli. patlayıcı güç de yaparsınız http://www.youtube.com/watch?v=l1oBlaPKgS8 bu hareketi önneriyo musun cidden? droid vücudunda omurga adamantium galiba tili lgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bu nası bi hayvan ya, doğalmı ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Dogalroid. Ne dogali be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 10ar kg dumbell 2 tane yoga mat 1 tane kapı barfiksi siparişi verdim. inşallah kapıya uyar barfiks çünkü ölçülere baktım sütun genişliği uymuyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yoga matı neden 2 tane panpa ehe ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Soris said: Yoga matı neden 2 tane panpa ehe ehe ehe hatunla yapcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Pro birinci lig sampiyon ulke voleybol takimi ile birlikteydik gymde , sincap gibi kaldim yanlarinda hepsi 2metre ustu minik zurafalar. Sirf bacak masallah cocuklarda ince bacak var ama masallah ne basiyorlar. Uc gun once ayinin biri 400kg ile bacak calismisti makinede onun yarisi kalinlikta bacakla gencecik cocuk bugun calisti heheh. Cok guzel gotumun yemeyecegi hareketler yapiyorlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 u jelly u madddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yok be ne mad ne jelly :) 190 boyum var sen kendini dusun , iyiki burda degildin 169cm boyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAFFFFFFFFFFFFF 370kg eğik plaka leg press yaptığım günler. ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yeni sağlıklı kilo aldırıcı ve bol proteinli karışımım: http://forum.paticik.com/read.php?25,6684358,6688866,page=2#msg-6688866 Yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Benim legend tarifimi susleyip sagda solda ben buldum diye lanse etmeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Kanuni said: Yok be ne mad ne jelly :) 190 boyum var sen kendini dusun , iyiki burda degildin 169cm boyla :P ahahaha napcam abi orda olsam saygggılllar der içmeye giderdim dghjkhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://video.sozcu.com.tr/diyarbakirli-rambo-ne-bulduysa-kirdi.html şekilsiniz ya hamı naa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://im.haberturk.com/galeri/2013/01/14/422700/01e6b38d16dcad93145b1ab9cc2ff9b7_k.jpg?1358163181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bad skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 İzmir de bir spor salonu arıyorum tavsiye edebileceğiniz biryer var mı? Otellerin spor salonları iyi oluyor diolar ama fiyatlarını bulamadım internette? tavsiyeleri bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Killer said: bu hareketi önneriyo musun cidden? droid vücudunda omurga adamantium galiba tili lgsdf valla ben salondayken gey gibi db snatch diil power snatch yapiyodum. db snatche gey dediyasem shrugi sen dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar