Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Bulk ta bende HST yapacagim bundan sonra. Karar verdim.

Diyetim bitince loglarimi paylasirim bu konuda. Sonraki diyetimde de IF yapacagim onu da planladim simdiden :)

Bu arada ultimate diet 2.0 dan cok cok memnun kaldim. Ama cok kisa sureli ve son yaglar icin yapilmasi gerektigini gordum mesela %9dan %7ye duserken gibi. O yuzden biraktim daha normal bir diyet ile devam ediyorum. Ama hani 4pack cikti 6 yapicam diyen varsa kesin denesin. Direkt keto diyet yapmaktansa bu cok daha etkili olacak bir yontem. O yukleme sonrasi power calismasi adami cildirtir :)

Bir de power clean ile bari alip front squat yapiyorum artik. Cok zevkli. Ayni olayi omuza da dahil edip push press ve overhead press te yapicam. Kesinlikle tatmin edici hareketler.
Sosyal ağlarda paylaş

Son raporu veriyom

squat 95
deadlift 115
Bench de 70 de kaldı zaten çok önemli değil yağ yakma hedefi koydum kendime nisanın ortalarına kadar. Yağ yakayım sonra hst ye giricem çok mantıklı geldi bana hst programı.

Önce gitsin şu yağlar ya herşeye faydası olur.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Googlelarken şuna denk geldim çelik dübelle yapmış bunu tornacının biri bu şekilde sökemiceğim için salonda görüntü kirliliği olur
şu barfiks demiri sıkıntısı yüzünden bir kaç gündür erteleyip duruyorum başlamayı :@ fck me right?

yivli barfikslerden alsana, çevirdikçe içerden dışarı itilen demir bölüm var ucu plastikli, kapı arasına(kiriş mi deniyor) oturuyor kayma vs yapmıyor, ama senin resimdeki gibi bir kaç farklı tutulacak yer yok, o yönden dezavantaj
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

shrug yapmayın one arm db snatch yapın. power snatch yapın derdim ama çok teknik bir hareket ve öğrenmesi kolay değil, kas yapmak isteyen adam için one arm yeterli. patlayıcı güç de yaparsınız
http://www.youtube.com/watch?v=l1oBlaPKgS8

bu hareketi önneriyo musun cidden? droid vücudunda omurga adamantium galiba tili lgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Pro birinci lig sampiyon ulke voleybol takimi ile birlikteydik gymde , sincap gibi kaldim yanlarinda hepsi 2metre ustu minik zurafalar.

Sirf bacak masallah cocuklarda ince bacak var ama masallah ne basiyorlar.

Uc gun once ayinin biri 400kg ile bacak calismisti makinede onun yarisi kalinlikta bacakla gencecik cocuk bugun calisti heheh.

Cok guzel gotumun yemeyecegi hareketler yapiyorlar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...