GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kanuni said: Perfectionist said: Yuh 95kg mi basiyorsun omuza? Ehem en son temmuz dumbell press shoulder 2*50 kg , ehem. Birde son setteydi bu, jack 3d saolsun, ciddiyim o icindeki doping cilgin birseymis.. Ha nedir sonunda hic bir isime yaramadi simdi 30 kglarla olmuyor lol, tam bir sacmalik bu is, yavas ve itina ile dikmek lazim yoksa sokuluyor her yerden :( Abi o 50kg dumbelları partner yardımıyla aldın dimi? 50kg dumbell baya kasar çünkü =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Tamamen doğru diyorsun nutri. Bu arada Kanuni abi bizim salonda en büyük dumbbell 25 kg 50 kg dumbbell varmı görmedim bile ben. Valla takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı.. kanuni bildiğin reyiz çıktı ya. i feel so sissy :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Partnerim yok malesef, gym degistirdiydim en son, bu agirliklar her gymde yok, manasida yok zaten gereksiz bence.. iyi hissediyordun bok yemissin gibide isin cogu supplementlerden geliyor.. Jack3d cok sey veriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi sen yurtdışında yaşıyosun dimi? eski formül jack3d bulabilirsin ya? hatta benim preworkout bitti eski formül arıyorum jack3d alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Birde benim en guclu yerim omuzlar gogusde 100 kg da kaldim ornegin, omuzlarda sanirim basketbol ve yuzmeden dolayi guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Yok buralardada kaldirilmis :( Icindeki 1,3 bilmemne dopingi cilgin focus veriyormus, oldurcektik kendimizi, girince god mode oluyordum amk bundanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: Bizde de 30 var, geçen baya iriyarı bi tip dumbell press için 30ları alcaktı otuturarak göğüs hizasından yukarı çıkaramamıştı zorlamadı sakatlık çıkmasın diye 25lerle yaptı.. kanuni bildiğin reyiz çıktı ya. i feel so sissy :/ yetoymuş oda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya dmaa o. bissürü şeyde vardı hemorage falan vs. stimdick yapıyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ahahah farketmez abi bulsam alcam kullancam yani. appliği üstümüzden attık çok şükür saçma sapan ağırlıkların altına artık girmem ama çok kaliteli idman yaptırıyor meret. Sissy dönemlerde inclyne dumbell fly 22.5kg lerle yapıyordum çok rahat şimdi hatırladım. iyi sakatlamamışım kendimi. @cons : acayip iri ve güçlü bi tip aslında bende şaşırmıştım alamadığında, belki omuzlar geride kalmıştır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 püf noktası bacağa koyup fırlatmak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 O değilde bi tane jack3d buldum, yeni jack3d microlardan değil SKT 03/15 gözüküyor. içinde 1.3 blabla olandanmı acaba? alayım adamdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 micro yeni digeri eskisidir buyuk ihtimal, baska turu yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hani eski kutuda 1.3süz versiyon çıkmış mı acaba onu öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bilmiyorum ama 1,3 lusu zaten usa da serbest oradan getirmistir belki. usa haric heryerde yasaklandi anlamadim zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Cons said: püf noktası bacağa koyup fırlatmak ya o değilde hacı şimdi farkettim bi senin before-after yok galiba yada topicte gözden kaçırdım. koysana bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kanuni said: bilmiyorum ama 1,3 lusu zaten usa da serbest oradan getirmistir belki. usa haric heryerde yasaklandi anlamadim zaten bunu. etikette yazıyomuydu bu dalga sorayım telefon edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.esupplements.com/wp-content/uploads/2012/02/jack3d-supplement-facts1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GodBlessStoya said: Cons said: püf noktası bacağa koyup fırlatmak ya o değilde hacı şimdi farkettim bi senin before-after yok galiba yada topicte gözden kaçırdım. koysana bi resim bakarız bi ara sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ben hatirliyorum findik kadar gotlu bir fotosu vardi. cok guzel vucudu var findik kadari kendi yazmisti, kendi deyimi yani :) findik yerine baska bir seyde olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 so gai just sayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 no homo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Hepimiz aslinda Homo sapieniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar