karabocek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Arkadaşlar ben Playstation2'de bu oyunda bi 30 bölüm fln geçtim en son tanker commanderı geçtim herneyse şimdi bu oyunda helikopter,uçak,pilanör fln kullanabiliyormuşuz bunları nerden bulabilirim diyelim Internatilona gittim bana "your pilot skill is too low,go to pilot school to learn some" gibi bi cevap veriyor.Bu pilot okulu nerdedir veya varmıdır böyle havada giden taşıtları bulabileceğim bi yer :) çok severimde o tip şeyleri zaten onun için kasıom levellara...[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Topici ilk önce Konsol bölümüne açarak uçabilirsin.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ha pardon bu konsola giriyordu dimi ? tmm oraya aynısını açam bi dk..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar