Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bu gün 4 kez dondu. PSU dan kıllanıyorum 350W i5 makine var, 9800GS ekran kartı. oyun oynarken sorun yok birden wbrowserdayken yada kod yzarken donuyor kalıyor. en son dondugunda 1-2sn sonra bilgisayarda kapandı. nedenini nasıl anlayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sorunun belli dediğin gibi i5 9800 ve 350w psu olabilir. ekrankartını çıkarıp düşük bi kartla yada varsa onboard vga le bi dene istersen yada olay görüntüleyiciden bi bak neymiş en son sorun çıkaran yazılım veya donanım kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kernel-Power 41 63 hatası veriormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 baktım o hataya ilişkin sorun seçeneklerine evet psu da olabilir çok alakasız şeylerde var bildirilen hatalarda. deneme yapıcan artık ekran kartı psu ram hangisindeyse sorun ortaya çıkar biraz zaman harcamak lazım ilk önce psu dan başla varsa yedek yada dediğim gibi onboard varsa onla yoksa eski bi ekrankartı şurayada bak sistemin ne kadar güçte psu istediğine bakabilirsin msi psu calc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 şuanda şunu keşfettim, az önce donmadan önce tvyo izliyordum. ekran dondu ama tvyo'nun sesi 5-10 sn gelmeye devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar