asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet yine bir eğitim topici ile beraberiz :) Ben zaten soru manyağı oldum :) Bu sefer soru sayımız yalnızca bir. 1. Bazı üniversitelerde işte bir kaç kişi vardır. Bloglarına link vardır ve açıklamalarında "Bilmemkim is a member of üniversitenininadı's class of 2007." geçer. Bu ne demektir? Yani ne anlama gelir? Üniversite başvurularını yıllar önce mi alır bu üniversiteler? Yani ben bir üniversiteye kabul edilmek için işim gücüm yok şimdi mi başvuracağım? Sabrınıza sığınarak şimdiden teşekkürlerimi sunarım... Yurt Dışı Eğitim Manyağı Ben![signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sen kafayi cok bozmussun bu isle hakkaten neyse cevabini vereyim, class of x x yilinda mezun olacak tipler icin kullanilir[signature][hline]templars of steel
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 wanderer demis dogru demis mezun olacagin yildir o yani 2003 de girmissindir gibin[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
Öne çıkan mesajlar