Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fate fat - adana'dan gangsta rap

tharin_

Öne çıkan mesajlar

1.5 sene once falan bi ara denk gelmistim su sarkilarina

klibi tipleri falan filan elestirilebilir gulunebilir her neyse ama olay rap konusmak ise cok basarili buldum
surekli de kendini ve cevresini gelistiriyor heralde kliplerden anlasildigi uzere euhe
(tu)

adana kiremithaneden cikmis anlatiyor falan
şarkıda sözü geçen 'kara dino' da o mahallenin baronu heralde bu cocugu da seviyor destekliyor uyusturucudan gelen parayı cocuga klibe falan harcıyo heralde
iyi yatırım bence sdfd
istanbul tarlabasi, antalya zeytinköyden beter bi yer
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

1.5 sene once falan bi ara denk gelmistim su sarkilarina

klibi tipleri falan filan elestirilebilir gulunebilir her neyse ama olay rap konusmak ise cok basarili buldum
surekli de kendini ve cevresini gelistiriyor heralde kliplerden anlasildigi uzere euhe
(tu)

adana kiremithaneden cikmis anlatiyor falan
şarkıda sözü geçen 'kara dino' da o mahallenin baronu heralde bu cocugu da seviyor destekliyor uyusturucudan gelen parayı cocuga klibe falan harcıyo heralde
iyi yatırım bence sdfd
istanbul tarlabasi, antalya zeytinköyden beter bi yer

2. klipte paraya kıyıp zenci bile getirmişler sdfsd. çok iyi adamlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

yandan yemişi belki

şusu güzel busu güzel mi diyeyim müzik gurusu kardeş. bence güzel değil de anlarım da müzik gibi, sanat gibi bir üst mercinin karar veremediği öznel konularda beğeni eleştirmek absürd geliyor.

hadi yine eleştiricem diyosan da söyle şunlarını bunlarını beğenmedim diye. NESİ GÜZEL LA BUNUN'dan ziyade.

nesi kötü sence hangi frekanslar nahoş geldi kulağına? beatlerin tadı tuzu yok şu ara dimi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...