tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bunun altyapıları türkler mi yapmış la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 baya basarılı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 muzik deilde klip basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 1.5 sene once falan bi ara denk gelmistim su sarkilarina klibi tipleri falan filan elestirilebilir gulunebilir her neyse ama olay rap konusmak ise cok basarili buldum surekli de kendini ve cevresini gelistiriyor heralde kliplerden anlasildigi uzere euhe (tu) adana kiremithaneden cikmis anlatiyor falan şarkıda sözü geçen 'kara dino' da o mahallenin baronu heralde bu cocugu da seviyor destekliyor uyusturucudan gelen parayı cocuga klibe falan harcıyo heralde iyi yatırım bence sdfd istanbul tarlabasi, antalya zeytinköyden beter bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 klibin sonunda öptüğü adamlardan biri kara dino olabilirs. bence müzik de güzel la baya. ama baktım facebook sayfalarına beat'i yapanların, [email protected] yazıyo ulaşmak için. kesin beatporttan satın alıp ittiriyolar bizim mallara. http://www.facebook.com/almxproduction/info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bu beatin nesi güzel lan, nesi dubstep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sunlar baya basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Flassh said: bu beatin nesi güzel lan, nesi dubstep dubstep değil diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yandan yemişi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ilk klibin video baya başarılı şarkı kötü ikincide şarkı baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fistan said: 1.5 sene once falan bi ara denk gelmistim su sarkilarina klibi tipleri falan filan elestirilebilir gulunebilir her neyse ama olay rap konusmak ise cok basarili buldum surekli de kendini ve cevresini gelistiriyor heralde kliplerden anlasildigi uzere euhe (tu) adana kiremithaneden cikmis anlatiyor falan şarkıda sözü geçen 'kara dino' da o mahallenin baronu heralde bu cocugu da seviyor destekliyor uyusturucudan gelen parayı cocuga klibe falan harcıyo heralde iyi yatırım bence sdfd istanbul tarlabasi, antalya zeytinköyden beter bi yer 2. klipte paraya kıyıp zenci bile getirmişler sdfsd. çok iyi adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 arkada nefretli bakan repçili http://www.youtube.com/watch?v=z4vHL7yr0O0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Flassh said: yandan yemişi belki şusu güzel busu güzel mi diyeyim müzik gurusu kardeş. bence güzel değil de anlarım da müzik gibi, sanat gibi bir üst mercinin karar veremediği öznel konularda beğeni eleştirmek absürd geliyor. hadi yine eleştiricem diyosan da söyle şunlarını bunlarını beğenmedim diye. NESİ GÜZEL LA BUNUN'dan ziyade. nesi kötü sence hangi frekanslar nahoş geldi kulağına? beatlerin tadı tuzu yok şu ara dimi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 valla baya kötü, üzgünüm tozpembe dünyayı yıktığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kk champ : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar