BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 dün bios update yapayım dedim alete. ilk başta çift bip verip devamlı restart attı. daha sonra cmos reset attım. şimdi açılıyor tüm ışıklar geliyor ancak bip vermiyor ve ekrana görüntü gelmeden o şekilde kalıyor. internette parçaları tek tek çıkarıp sırayla takarak açın vs denmiş. cpu takılı ram çıkarınca 3 defa bipliyor. rami takınca yukarıda bahsettiğim durum meydana geliyor alt tarafı bios güncelleyelim derken patlattık mı anakartı acaba? msi za68ma-ed55 i5 2500k hyperx 2x4gb msi r6870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 RAM çıkartınca bipliyorsa panik yapmaya gerek yok demektir. MSI kullanmadım ama m-flash diye bi'şey varmış senin anakartta. Biraz arama vs. yap, oradan devam etmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 duzgun calisan moboya bios update yapmayacan altin kural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hee ben de hic uymam bu kurala o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar