Wacky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Güzel şarkıdır. Arkadaşlar oyun hakkında çok eleştiri okudum. Diğer oyunlarla kıyaslayanlar, sevenler, yerin dibine batıranlar vs. Fakat fikir ayrılıkları her konuda olduğu gibi bu konuda da clouds my judgement if u know what i mean. Fazla saçmalamadan sadede gelmek istiyorum: Kullanılmayan veya kullanılmış, artık işinize yaramayacak olan ya da yaramayan herhangi bi acc a babanızın hayrına talibim. Şimdiden teşekkür ederim, yardım edebilecek kişileri öperim.. yanaktan... Dudak ta olur farketmez yani italyan mafya aileleri gibin olur.. öhm![signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Özel mesajdan 2 ayrı arkadaş ulaştı bana çok teşekkür ediyorum, öpüyorum. =)[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Edit: harf hatası hedesi [Bu mesaj Wacky tarafından 13 Kasım 2004 07:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 eğer acc ların birisi boşta ise ben bir arkadaşıma vermek için alabilirim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben de işim dolayısıyla alamadım çok kısa sürmüş acc alımı ya ölücem bende oynamak istiyorum acc yok banada yardım eden bir arkadaş olursa bende yalarım :Pp bu ne mafyası acaba:pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Varsa banada bi acc lütfen. oku oku forumları baydım artık :) BENDE OYNAMAK İSTİYORUUUUM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar