-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Oncelikle bu charınların yorulması veya uykusunun gelmesi gibi bir olay var bunu tam olarak acıklarmsınız. Elf Hunter tutoriali mevcutmu acaba turkce yada oynatan arkadslar varsa biraz yardımcı olabilirlermi Test 9'da oynayan kac kisiler var acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben test 9'dayım. elimden gelecek konularda yardımcı olmaya çalışırım. zaten ben de party yapacak adam arıyorum. karakterim: Ferunna - NE - Hunter - lvl 14[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 test 9 dayım Malfurac - NE rogue lvl7[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yartıklardan 2 katı xp alma olayı ancak çok kısa bir süre için geçerli. bu süreden sonra normal xp alıyoruz. bi yorulma durumu olduğunu ben de oyunun manual'ından okudum ama henüz başıma hiç gelmedi. sanırım çok uzun süre şehirden uzak kalınca oluyor.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 İnndeki adamla konustugumd your body looks worn and sprits gibisnden seyler soluor innde bulunnmam rest yapmam icin yeterlimi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Birde Bu tame olayi nasıl olacak biraz acıklarmısın..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Apache, 12 Kasım 2004 17:21 tarihinde demiş ki: test 9 dayım Malfurac - NE rogue lvl7 aynen ne rogue ama lvl 6[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Innde bulunmak rest icin yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 rest olayi ya çok salak yada şuan tam olarak ayarlanmamış makina bi gece 6 saat açik kaldi inn ' de genede şehirin kapisinda gidip 3 tane mob kesince " u feel normal" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bozuk sanırım rest olayı.. Şu anki haliyle kalacaksa, hiç bir anlamı yok zaten.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Rest olayı bozuk değil ama şöyle bir şey var, rest olayı arada bir oynayan insanlar için, mesela sadece hafta sonları. Rested olunca rested noktanıza kadar double XP alıyorsunuz. Rested XP noktasına ulaşınca ise normale dönüyor. Rested noktası siz karakterinizi ne kadar uzun inn'lerde bırakırsanız o kadar ileri gidiyor. Ama bu nokta çoook yavaş ilerliyor. Yani mesela 2-3 gün oynamadan innde bırakırsanız bir işe yarıyor. Yoksa bir yaratığı öldürdüğünüz anda rested biter. Bu olayın amacı oyunu oynayan iş güç sahibi sıradan insanların oyundan çok soğumaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yazarımız olması için çalışmalar sürüyor zaten ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar