Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kac Soru

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle bu charınların yorulması veya uykusunun gelmesi gibi bir olay var bunu tam olarak acıklarmsınız.
Elf Hunter tutoriali mevcutmu acaba turkce yada oynatan arkadslar varsa biraz yardımcı olabilirlermi
Test 9'da oynayan kac kisiler var acaba?[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

yartıklardan 2 katı xp alma olayı ancak çok kısa bir süre için geçerli.
bu süreden sonra normal xp alıyoruz.
bi yorulma durumu olduğunu ben de oyunun manual'ından okudum ama henüz başıma hiç gelmedi.
sanırım çok uzun süre şehirden uzak kalınca oluyor.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Bozuk sanırım rest olayı.. Şu anki haliyle kalacaksa, hiç bir anlamı yok zaten.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Rest olayı bozuk değil ama şöyle bir şey var, rest olayı arada bir oynayan insanlar için, mesela sadece hafta sonları.
Rested olunca rested noktanıza kadar double XP alıyorsunuz. Rested XP noktasına ulaşınca ise normale dönüyor.
Rested noktası siz karakterinizi ne kadar uzun inn'lerde bırakırsanız o kadar ileri gidiyor. Ama bu nokta çoook yavaş ilerliyor. Yani mesela 2-3 gün oynamadan innde bırakırsanız bir işe yarıyor. Yoksa bir yaratığı öldürdüğünüz anda rested biter.
Bu olayın amacı oyunu oynayan iş güç sahibi sıradan insanların oyundan çok soğumaması için.
Sosyal ağlarda paylaş

yazarımız olması için çalışmalar sürüyor zaten ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...