Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hobbyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendinizi geliştirmek uğruna nelerle ilgilenirsiniz muzik olsun spor olsun sanat olsun
unutmayın uğraşlarınız aslında karakterinizin bi tur yansımasıdır.
mesela benim gibi icinde surekli boşaltılması gereken bi gaza sahip adamın dawul calıp dovus sanatlarına yonelmesi normal heralde=)
bide body calısıoduk simdi hayırlısıyla yüzmeye başlıcam

yazsın bakalm eski snn ortamının paticik e akmış playerleri[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
ben sanane ortamından paticiğe akmadım yazmiym mi? :( ühhü[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
gitar çalarım...müzik dinlerim.
kafamı dağıtmak istediğimde genelde politik kitaplarla falan ilgilenirim,öle deşarj olurum anca.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
frp oynarım .sadece çok eğlendiğim için.
kitap okurum yine sadece eğlenmek için[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
hobilerlimizi mı yazalım yoksa kendımızı gelıstırmek ıcın yaptımız atrakstonları mı?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Yuzmek guzel tercih valla,
Vucudu nizama sokuyor, birde ustune ustluk keyifli yani, stress fln da kalmamasi cabasi...
6 senedir yuzuyorum, hala sıkıldım diyemem.
ama bi body de perisan oluyor insan bayginliktan, indir kaldir nereye kadar?

Yuzmek disinda gitar caliyorum, yada calisiyorum diyelim, kitap okuyorum, kosuyorum, maket yapiyorum ve kitap okuyorum. Geriye de pek zaman kalmiyor, kalanlarida fotografcilik vs gibi seylerle ugrasarak geciriyorum...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 10 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki:

Bu insandan insana değişir.. Ben şahsen gayet zevk alıyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 10 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
said:
KHaRoN, 10 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki:

Bu insandan insana değişir.. Ben şahsen gayet zevk alıyorum..

bende zewk alıyodumda istenilen sonucu alabilmek icin sigarayı bırakıp adamakıllı asılmak lazım
yüzme nefes acıyo omuzları genişletip beli inceltiyo yani sportif bi yapıya sahip olmak istiyenin yapması gereken yuzmek bence

ayrıca kar yagarken havuza girmenin zevkide baskadır=)[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Mesaj tarihi:
Futbol Oynarım..Topumu alır Garajda(Freestyle[Hareket] Yapmaya Çalışırım) .. Muzik Dinlerim .. Bilgisayar oynarım .. Resim Çizerim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
he elexam seni tokatlarım boş zmanımda, :P şka, piano takılırm, akvaryumum var onla ilgilenirm (müren vardır içinde :) ) aklma şmdilk gelenler bnnar[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
paticik yetiyo :lol:[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Mesaj tarihi:
Maket yaparım itina ile. Gaza gelmek için Blitkrieg oynarım, diorama yapacak konu bulurum makete.
Gitar çalarım, açar bir şarkı eşlik ederim.
Deliler gibi kitap okurum.
Müzik açıp pencereden dışarı bakarım.
Televizyon izlemem, telefonda sohbet etmem.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
bira içerim..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
pan, 10 Kasım 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
he elexam seni tokatlarım boş zmanımda, :P şka, piano takılırm, akvaryumum var onla ilgilenirm (müren vardır içinde :) ) aklma şmdilk gelenler bnnar

sen cawushu tokatla eşek herif ahah[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Mesaj tarihi:
Capoeira yaparım bos zamanlarımın hepsını alıyo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 11 Kasım 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Müzik dinlerim,gitar çalarım,tiaytro kursuna gidicem tiyatrodan güzel ne var ki dünyada...Hmm yürüyüş yaparım süfer bişe herkesede öneririm :)Yürüken düşüne düşüne gidiorum rilakz (relax yani) oluorum :-P[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
valla eskiden spor yapardım oda kalmadı..
paticik, bilgisayar, davul, geceleri dışarı çıkmayı çok severim bide.. loş sokaklar sessiz sakin ortam ..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
ismim DiaBoLiC , boş vakitlerimde kitap okur , bilgisayar oynar , [egzortcist mode] h@xx0r m@xx0r cr@ckzzzz0rrr, RÖRÖRÖRÖ Brutal Vokal ve dünyayı ele geçirme planları yaparım RÖHAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHAHA [/egzortcist mode]

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 12 Kasım 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 12 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...