Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gardenian;Swedish Death Metal

ehoca84

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben yeni öğrendim uzun zamandir Dark Tranquillity tadı veren bir grup arıyordum tabii ki onun yeri ayrı ama yine isveçli olan Gardenian grubu aynı şekilde clean ve scream vokalleri kullanarak oldukça güzel işler cıkarmışlar,ama ya reklam azlığından ya da benim cahilliğimden dolayı yeni haberim oldu Sindustries ve Soulburner albümleri tavsiye edilir,şarkı olarak da Small Electric Space(tamamen clean vokal yalnız )
Sosyal ağlarda paylaş

kat1l1orum
in flames tam kar_1l1g1 deil ama ben in flames i opeth i katatonia y1 cob dan cok severim[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler size bi grup söliim Death/Doom
bilmeyenler çeksin: Saturnus

Danimarkalı grup ve süperler 2 tane albümleri var

Saturnus - Christ Goodbye bu şarkıyı çekin
şarkı Live yani normal studio kaydı yok bu şarkının öle koymuşlar albüme ama çok kaliteli kayıt yani ..
kesinlikle dinleyin süper.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Children of Bodom bi kere Finlandiyalı bi gruptur ve grubu kurtaran isim Alexi Laiho.CoB seviosanız Kalmah deneyin derim.Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jivarp, 29 Ağustos 2004 05:28 tarihinde demiş ki:
.Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup.

nesi 4/4 lük olcakki yeni parça yokki hiç ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

OOOOOOO güzel tayfa toplanmış . bende size dinlemeden giderseniz gozunuzun arkada kalacagi bi grup soliyim. Eternal Tears Of Sorrow. Bu adamlar 4 album yapti ve dagildi . sonra grup 2 ye bolundu. Biri KALMAH yukarda arkadasin bahsettigi . digeri FOR MY PAIN. bu 3 grupta dinlenilmeli. Ozellikle EToS un Chaotic Beauty ve A Virgin And A Whore klasikler arasina girmiştir onuda belirteyim.

Stay Heavy , Keep The Flame Burning![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 29 Ağustos 2004 09:17 tarihinde demiş ki:
said:
Jivarp, 29 Ağustos 2004 05:28 tarihinde demiş ki:
.Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup.

nesi 4/4 lük olcakki yeni parça yokki hiç ..

Static
Poison Well
In Sight
Misery In Me
Cornered
No One
Exposure

ben bu şarkıları ilk bu albümde dinledim eski albümlerinde yok bu şarkılar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...