ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Beyler ben yeni öğrendim uzun zamandir Dark Tranquillity tadı veren bir grup arıyordum tabii ki onun yeri ayrı ama yine isveçli olan Gardenian grubu aynı şekilde clean ve scream vokalleri kullanarak oldukça güzel işler cıkarmışlar,ama ya reklam azlığından ya da benim cahilliğimden dolayı yeni haberim oldu Sindustries ve Soulburner albümleri tavsiye edilir,şarkı olarak da Small Electric Space(tamamen clean vokal yalnız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 reklam azlığından çok ülkemizde bilinmemesi dir .. keşfetmek lazm yeni şeyleri tabi : )[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 swedish metal dedince akla .. tamam şimdi buldum ! hemen onun adı gelir ... inflames inflames inflames ![signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eternal o inflames kısmını cob olarak değiştirsek :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kat1l1orum in flames tam kar_1l1g1 deil ama ben in flames i opeth i katatonia y1 cob dan cok severim[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 inflames i ben de severim ama swedish death ın karşılığı değil. industrial/death falan denir heralde.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 o zaman hemen size benden bir kıyak daha;Kesinlikle the duskfall ve dimension zero gruplarini dinleyin , özellikle duskfall in flames'in uzaklaştığı o eski havayi veriyor tavsiye edderim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Gençler size bi grup söliim Death/Doom bilmeyenler çeksin: Saturnus Danimarkalı grup ve süperler 2 tane albümleri var Saturnus - Christ Goodbye bu şarkıyı çekin şarkı Live yani normal studio kaydı yok bu şarkının öle koymuşlar albüme ama çok kaliteli kayıt yani .. kesinlikle dinleyin süper.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 arkadaşlar bloodbath dinlemeyen varsa dinlesin opethin vokali mikael vokalinde bi tür yan grup yani baya güzel hernekadar şuanda ayrılmış olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jivarp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Yahu Children of Bodom bi kere Finlandiyalı bi gruptur ve grubu kurtaran isim Alexi Laiho.CoB seviosanız Kalmah deneyin derim.Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Jivarp, 29 Ağustos 2004 05:28 tarihinde demiş ki: .Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup. nesi 4/4 lük olcakki yeni parça yokki hiç ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 OOOOOOO güzel tayfa toplanmış . bende size dinlemeden giderseniz gozunuzun arkada kalacagi bi grup soliyim. Eternal Tears Of Sorrow. Bu adamlar 4 album yapti ve dagildi . sonra grup 2 ye bolundu. Biri KALMAH yukarda arkadasin bahsettigi . digeri FOR MY PAIN. bu 3 grupta dinlenilmeli. Ozellikle EToS un Chaotic Beauty ve A Virgin And A Whore klasikler arasina girmiştir onuda belirteyim. Stay Heavy , Keep The Flame Burning![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 29 Ağustos 2004 09:17 tarihinde demiş ki: said: Jivarp, 29 Ağustos 2004 05:28 tarihinde demiş ki: .Bu arada Dark Tranquillity nin yeri tartışılmaz.15.yılın anısına çıkardıkları albüm de kesinlikle 4/4 lük.Bu arada Nightrage deneyin derim sağlam grup. nesi 4/4 lük olcakki yeni parça yokki hiç .. Static Poison Well In Sight Misery In Me Cornered No One Exposure ben bu şarkıları ilk bu albümde dinledim eski albümlerinde yok bu şarkılar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Abi cornered Haven albümündeki son sarki hatta Unknown diye de geçer:) Poison Well'de Damage Done in bonusu ama ben de Misery in Me yi fln yeni duyuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Dark Tranquillity yönetir.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jivarp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Static-Damage Done döneminden Poison Well-Damage Done bonus track Misery In Me- Haven döneminden Cornered-Haven döneminden In Sight-Haven döneminden No One-Projector döneminden Exposure-Projector bonus track Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar