kaczynski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 86 lvl dk'mın armory'sini göremiyorum. yaklaşık 2 haftadır aktif olarak oynanıyor character de ama sizce ne olabilir problem? http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Obfusc%C3%A2tion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ismi doğru yazdığınıza eminmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 evet. hatta bir ara ben de daha emin olabilmek için battle.net'ten guild'e girip oradan armory'e ulaşmayı denedim yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sapkali a'nin yerine html kodunu adrese yazip denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hangi guildddesin? oradan bulmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bende açılıyor link. Bence dranei male olduğu için karakterin battle.net utanıyor açamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bismillahirrahmanirahim. şu an bende de açıldı. ama arkadaşlar da şahittir, konuyu açtığım zaman ve bundan 1 hafta öncesine kadar ne zaman baksam ''character not avaible'' hatası veriyordu. paticik'de var bi keramet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar