Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok canim sıkıldı Cokkkk!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arda cumartesi gecesi cumartesi gecesi doğum günü ev partisi varmısh Taksimde...
Hani "elit" kızlarla tanıshıp Bizim şu Ankaralıları çatlim diorsan Gel =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sidartha lvl 48 Bard
Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild.
Mesaj tarihi:
ohss canumz reserve edin yerimi ;) Mina'lar gezsinler taksimde biz eğleniriz :))[hline]
Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !!
( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. )

Mesaj tarihi:
Ohh oh bak sen yahu partiler fln :) ELİTE KIZLAR :)

nasil oluo elit kız ? neyse biz gelicez OSKİ gel abil yer problem etme sen bizde kalırsın olmadı :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Ahaha durlag'da kalmanı salık veririm Oski, yani severim seni biliyosun, zehirlenmeni, hastalanmanı fln istemem, durlag'ların ev steril ;)[hline]
Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !!

Mesaj tarihi:
ZUhuahauha demek burdasın :) tlfonun kapalı diyodu demin aradım seni be yav :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
lol türkcell'e senin aramalarında kapalı demesi için para yedirdim :P[hline]

Mesaj tarihi:
oo ii burdan anlıyorus ki sen oralara gidip baya zengin oldun :)

hadi bakalım biz burda anim senliinde eglenirken (ki duyduum kadarıyla orada hostesler = pile + japon genc cıtır + hizmet)
eheheh sende artık gider Kızılkayalardan hamburger yersin :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
lol biz de elite kızların olduu partilere gidiyorus borumu :P ne kızıl kayaları ne hamburgeri yemek için conrad'dan aşşa gitmem :P[hline]

Mesaj tarihi:
Al iste insanlar para görünce ne hale geliyolar :=)
bu arada Jander den kurtulma partisi vericez haberin olsun :)

ABD ye gidiyo ya :=)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Gidemees , yıllardır gidiyo bi kurtulamadık topoşdan..[hline]

Mesaj tarihi:
Yahu insanların bi cogu yıllardır bi seyler yapıyo ama bi turlu yapamıyo mesela ben ve berk jamaika yada colombia ya yerlesicez bi turlu olamadı :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
dimi e-pimp olcaanız olamadınız gitti mesela..
beyaz ticareti yapacaktınız olmadı vs. vs.[hline]

Mesaj tarihi:
Neyse Ardacım geçelim biz bu Pimpleri gidelim Taksimimize, sen kızların peşinde kosh ben köşemde içkimi içiim, beyaz atlı prenisimi hayal ediim (nasıl olacaksa) sonyada yürü Bambiye Kaşarlı döner dürüm yemeyeeeee!!![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sidartha lvl 48 Bard
Mesaj tarihi:
ikna kabiliyetin süper diabcıım valla, cmtsi için tüm planlarım iptal tamamen sana bağlıyım :)[hline]

Mesaj tarihi:
kalplerdeki kaymak diablesse, al götür beni partilereee :P[hline]

Mesaj tarihi:
euheuhe ama bizde cmt orda olucaz :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
*! Bi kel durlag ve fodul Mina'ya bakar bi Elite kızlara bakar sonra elite kızlara doğru koşmaya başlar *

;)[hline]

Mesaj tarihi:
Valla onu bunu bilmem Arda ii arkım onu alırım yanıma da sis ne alcanız bana Ankaradan bakayım ki sizi oraya götürme nedenim olsun ha? :D
*Pis pis sırıtır*[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sidartha lvl 48 Bard
Diablesse lvl 29 Scout
Mesaj tarihi:
Tabii Diab'ın sizi alması için beni de ikna etmeniz gerekebilir hani ;) ne getirceeniz bakayım bana :P
*! Diab'a göz kırpar *[hline]

Mesaj tarihi:
Neyse boshver Berk ben ayrı bi organizasyon ayarlarım ordan cıkınca bulusurus ...Azları acık bakarlar :)

İki gün İstanbulda kaldı birileri (psi psi) hemen artiz olmus :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ahha ben ankaradayken de artizdim çiçeğim benim :)[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

Mesaj tarihi:
Bİliyom ooom özledim lan ..netor :)
Sİzin evde gecenin bi yarısı sucuk ekmek fln ahhaa[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
AHahahahahahahaahahahahahaha olm zegna bttin olm sen varya nerdesin olm sen kac gundur?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Yeter suskunlugumu bozuyorum .... İstanbul'a gelip arda senin bakireliginide bozucam hasta etme beni bew... Hafta sonu Japon kulturdeyiz manga haftası baslicak cok da tınnnn....İstanbullll :P Bu arada elite kızlar mızlar paklamaz bizi....Biz Durlag'la ve bir de canum Phannla buluruz cıtırlarrr......

Neyse biz Jamaika'li gibi eseriz İstanbul'da nasil olsa 6 Haziran'a kadar daoc maoc yok benim icin temmuz sonuna kadar yok nasil olsa.... Gormek isterseniz Haziran 16'dan sonra Finans Bank'ta bulabilirsiniz sonrada yaz okulunda... :P[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P
  • Yeni Oluştur...