paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ne yaptıysam net framework 4'ü kuramadım. Bir yığın ıvır zıvır denedim, microsoft'un tüm yönergelerini denedim yine olmadı yine olmadı. web yükeyicisini denedim, standalone denedim, olmadı olmadı. 0x80070308: Bir bileşenin istemcisi, bileşen örneğinin durumu için geçerli olmayan bir işlem istedi. English translation: The client of a component requested an operation which is not valid given the state of the component instance. bu hatayı alıyorum devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 error 766 şurda 2 tane çözüm var deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 error 766 Burdakide işe yaramış baya bir kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 siteler çok fake gibi geldi bana, program işe yarıyor tarzında bir reklam olmuş zaten esette kıllandı sitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar