Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 PvM sı bıle oldukca zevklı.. Vurusları kullanabılmek ıcın yaratıgın onunde yuzun donuk olman veya arkasında olman falan gerekıyor..Ole dan dun vuramıyorsun her yerden.. Dun bı ara server lag a gırdı..Etrafımı 3 mon sardı lagdan cıkınca bırını kestım 2. snı bı sekılde ektım 3.cusu ıle aynı anda olduk..Ama o andakı mucadele bıle oyundan keyıf almağa yetıyor.. Duel sıstemı cok hos ıstedıgın her yerde her zaman pvp yapabılıyorsun.. Daha ırk savaslarına gıremedık.Ama ona da bakacaz artık.. Su an ıcın tek kotu yanı lag...[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kendine özgü bir oyun olmuş.beğendim oyunu grafikleride göze batmıyor ve hoş bence.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: OmeN, 11 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: said: malsahibi, 11 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki: sorumu cevaplayacak yok mu???? her class kendi class ının tüm abilitylerini alabiliyor mu parası oldukça? Evet, abilityler lvl lere göre ayrılmış durumda zaten lvl i geleni parasını bastırıp almak suretiyle edinebiliyorsun. Edit : Bazılarıda uzun soluklu questler vasıtasıyla veriliyor :) evet o questlerden de yaptım druidde. bear form geldi.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Apache, 11 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: kendine özgü bir oyun olmuş.beğendim oyunu grafikleride göze batmıyor ve hoş bence. Kendine Özgü? anlıyamadım nesi kendine özgü? oyun güzel , hoş tamamda kendine özgü bir tür veya kendine özgü bi oyun değil.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tepişmeyin arkadaşlar :D öncelikle forumlara mesaj atan insanların, diğer oyunlar hakkında da bilgisi olmayabileceği ihtimalini unutmayalım, herkes her oyunu tecrübe etmediği için başka oyunlarda ne nasıldır bilemeyebileceği için ortaya buradaki gibi çatışmalar çıkabileceğini de göz önüne alarak mümkünse daha ılımlı yaklaşalım bu tip "iyi mi kötü mü sorularına" çünkü gerçekten de bazı şeyler var ki görmezden gelinemez, wow piyasadaki bütün oyunlardan bir şeyler alıp bunları bir çatı altında sunuyor olabilir, hikayesi süper olabilir, geçmişte kendini ispatlamış bir serinin devamı, kendini ispatlamış bir firmanın ürünü de olabilir ama sırf bu yüzden eksik kalan yönlerini yazmamak gibi bir durum da olamaz pvp açısından önceki mesajlarda da söylendiği gibi wow'un bazı eski oyunların çok gerisinde kaldığını söylemek yanlış değil, hatta açıkçası chat sistemini de beğenmedim ben pvp açısından oynadığım bütün oyunlar içerisinde daoc'un, chat sistemi ve kolaylığı açısından da AO'nun önüne geçebilecek bir oyun hala yok, bu oyunların oyuncu sayıları düşük olabilir, sonuçta herkes buna bakarak oynamıyor oyunları ama daha çıkmamış oyunlarda bile bazı eski oyunlardaki "bazı" özellikleri hala yakalayamadıklarını veya bilerek göz ardı ettiklerini görünce de insan çıkıp şu şu oyunda şunlar vardı, wow'da da olsa iyi olurdu diyesi geliyor yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ability = kılasa özgü işlev hepsine ulaşılması gayet mantıklı sonunça ability abi, yapamadığın bişey abilitiy olmaz, kelime anlamı bile yapabilmek. sınıfı seçince kazandığın hak gibi bişiy. talentlar ayrım noktası ki çok şey değiştiyorlar, talent abilitynin tamamlayıcısı, ayrım yaratanı.[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Tamam ben vaz gectim, oyun super daha da ustune oyun yok.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 loot bugı rahatsız etti bir.yaratıgın lootuna bakarken kötürüm gibi eğilmiş kalabiliyor bazen geçmiyorda bir süre.Düzeltilir yeni gelecek patchlerle.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Birbirinizin görüşüne niye saygı göstermiyorsunuzki?Tartışmak ayrı şey birbirinizi ezmeye çalışmak başka şey. Wow oynadıgım kadarıylan benim gözümde süper bir oyun nedenleri oldukça basit 1-Daocdaki gibi pve kasarken 2 saat hpemin dolmasını beklemem yok. 2-illaki gruplan takılmak zorunda değilim. 3-Quest sistemi daocun cok ama cok üstünde herşeyden öte daocda quest alıp okumazdım bile çok saçma şeyler oluyordu wowda ise eylenerek yapıyorum çoğu questimi. 4-Coha göre aptal bir quest sistemide yok.yok quest mekanına gir loading yapsın yok 50tane mob çıksın öldür geri gel.Klasik öldür gel xpni al olayı değil. 5-Ne coh,ne daoc nede diğer oyunlardaki gibi haritadan haritaya giderken loading olayın yok oyundan bölünmüyorsun. 6-Map özelliği olarak daoclan aynı seviyede ırkına göre mekanı çok güzel yansıtmışlar. Eksilerimi tabiki var daocdaki pvp sistemi gibi bir sistem hala oturmamış ama zevklimi diye sorarsanız zevkli. Biz oyunu nekadar uzun süredir beklediysek bekliyelim oyun aslında çok yeni daoc gibi süper bir mmrogun oturması 1 1.5yılı bulmuş wowada biraz zaman vermek gerekiyor ama başlangıç olarak birçok oyunun önünde şuan. Bunun yanında blackrose'nin dediği gibi chat sistemi berbat.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Virus, 11 Kasım 2004 01:30 tarihinde demiş ki: 4-Coha göre aptal bir quest sistemide yok.yok quest mekanına gir loading yapsın yok 50tane mob çıksın öldür geri gel.Klasik öldür gel xpni al olayı değil. İyide bundada questi yapacağım diye sıra bekliyorsun, çok salakça bir şey bu. Özellikle kalabalık zamanda domuz öldürmek bile işkence. Ben isterdim girdiğim mağaranın bana veya takımıma uniqe olmasını. Bence CoH daki sistem bundan çok daha rahat ve oynanabilirliği artıran bir özellik. [signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! [Bu mesaj KapIKulu tarafından 11 Kasım 2004 06:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KapIKulu tarafından 11 Kasım 2004 06:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ayrıca BENCE 1-Karakter animasyonları çok zayıf, moblar basit görünüşlü bu açıdan grafik biraz geri, daha iyi olabilirdi. 2-Ortak missionlar kalabalık zamanda çok can sıkıcı olabiliyor. 3-Ben oyunda ciddi bir yenilik, MMO dünyasına getirilen yeni bir soluk göremiyorum. Bu oyunda olan herşey bir şekilde diğer oyunlarda da var. BENCE Oyun sadece Warcraft hayranlarını tatmin edecek şekilde hazırlanmış. Bu evrenle alakası olmayan kişileri bağlayacak ciddi bir unsur yok. Tamam hayranı çok ama olayanlarıda düşünürseniz çok çok iyi bir oyun asla değil. Oratalamanın üstü.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: 3-Ben oyunda ciddi bir yenilik, MMO dünyasına getirilen yeni bir soluk göremiyorum. Yenilik konusuna bir şey diyemem çünkü bütün mmorpg ler hakkında bilgim yok ama yeni bir soluk getirecez gibi bir iddialarıda yoktu benim bildiğim kadarıyla. Sonuçta bu oyundan çok fazla şey bekleyenler bu oyunu sevmez, beğenmez. Geriye kalanlar mutlu bir şekilde oyunlarına devam ederler. [Bu mesaj OffChu tarafından 11 Kasım 2004 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evet doğru yeniik getirme gibi çabaları yoktu. sadece benim gibi düşünen: (Warcraft 3 oynarken)" ya şöle bi oyun olsada şu dünyanın içinde gezip dolaşsak" gibi hayalleri olan oyuncuları tatmin etmek için yapılmış gibi diyebilirim ben. Özetle ağırlıklı olarak warcraft fanatizmi yerleşmiş bir fanatizm ve bu evrene bağlı kalınarak yapılmış bir oyun. Ayrıca bir röportaj da (nerde okudum hatırlamıyorum) bir blizzard y etkilisinr sormuşlar, oyun hakkında önizlenimler sonucu oyunun diğer mmorpglere çok benzediği söyleniyor, wow bunları mı kopyalıyor diye? Adamın cevabı gayet net ve basit; Sizin yaptığınız oyun türü de aynı türden olduğu için, türdeşiniz bir oyunda oyuncuların çok kolay kullanabildiği bir özelliğin benzerini yapmak gayet doğaldır. Hatta şöyle diyelim, oyun türleri aynı olduğu için benzer olması doğaldır. Ayrıca bizim amacımız o özelliğin kopyalandığı gibi algılanmasın, bizim amacımız o özellik playerlar için nasıl en kolay anlaşılabilir uygulanabilir ve kolay olabilir. Bir oyuncu 4 saat dinlemeye bırakır karakterini, ama wowda bu zamaını boş boş oturacağınıza oyuna bakmaya verebiliyosunuz. Şimdi adamlar garfikleri süper yapmamıışlar tamam fakat; koskoca kıtayı gezerken bir kere bile loading ekranı çıkmıyorsa ve bu grafiklerde warcraft 3 ten bize bayağı bir tanıdık geliyorsa ve bizi warcraft universe ün içindeyiz hissine sürüklüyorsa o oyun amacına ulaşmıştır ve bencede ulaştı. PvP sistemi konusunda bişiş diyemicem UO dan başka MMorpg oynamadım. Monotonluk konosunda fikrimi söyleyeyim 1-2 demiş arkadaşta; ilk 3 levelda 1-2 yapman doğal. ben şu anda level 15 im 7 tane ability falan kullanıyorum, Roguem var bazı yaratıklarda combo pointimi hızlı attack yapmaya bazılarında stun + arkasına geçip + backstab yapma vs vs gibi. Bir arkadaşımız demiş, pffff yazmış her class kendisinin bütün ability lerini satın alabiliyosa kötü gibi izlenim yapmış. Peki asıl şimdi sormak lazım, eğer alamazsa sadece oyun 1-2 den ibaret olmazmı. Chat sistemi ge rçekten rezalet. Hiç bir şey demeye gerek yok, uo dan başka oynamadım ama ss lerini gördüm mmorpg olarak en çok uo nun kıytırık chat sistemini seviyorum ben ehhehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Chat sisteminin nesi kotu ? Ben bir eksiklik goremedim de...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa iki büyük kara arasında zeplinle seyahat ederken loading ekranı vardı, stress testte öyleydi en azından[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 e işte o kadar çok büyü koyacaksın ki oyuna farklı line lar seçse bile oyuncular, tekdüze olmayacak. yine daoc tan örnek vericem ki ice wiz, fire wiz,earth wiz. burada biliosun ki mage görürsen bütün büyüler onda da var. karakter çeşitliliğini direk baltalayan bi olay.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şöyle kıtalar arasında seyahat ederken loading ekranı var tabiiki. gemi ve zepplin de başlıyo yola biraz gidiyor loading çıkıyo karşı kıtada devam ediyor ortayı felan geçmiyor yani. Birde sonradan eklenen deeprun tram var metro gibi olan zımbırtı, ironforge ile strowmind arasındaki, tüneli var uzun biraz oraya girince ufak bir loading yapıyo metroya biin karşı şehre gidiyosun ordada ufak bir loading yapıyo sonra yok. (kıtalar arası 20 40 saniye sürüyo bende loading i ,deep run tram 5 10 saniye felan sürüyo ). kıtalar arası yolculuk zaten süründüren bir iş oraya git buraya uç koş yürü ıdı vıdı, kuşlara hemen binemiyosun bi tane kuş eğitimicisini bulup gitmek istediğin yerdekini de bulman lazım yanına gidip öyle açılıyo route. bu yüzden pek sinirozucu olmaz o loading ekranı. Chat sistemi bana pek kullanışlı gelmedi ya, diğerlerinde nasıl bilemem ama çok kafamı yoran bir sistemi var. bende çıkıyorum genelde general kanallarından felan, en çok istediğim şey aslında, böyle bir yer ile ilgili haritaya raptiye şeklinde işaretler koysaydık keşke, nebliyim işaret koyarız bu bu yaratıklar var, şu ore burda şu bitki burda ya da questi veren şu amca burda gibi. Hoş olurdu ama herkez işaret koyar oyun çok kolaylaşır diye mi düşünmüşler bilemicem :D bizde offline mapimize koyarız işaret. malsahibi demişki çeşitliliği arttıran olay diye bak fikrimi söyliyim henüz ustası değilim oyun, fakat talent olayı var, talent puanın limitsiz değil ve hangi özelliklerde ustalaşmak istersen talentlerini ona göre dağıtabilisin. Diablo dan almışlar gibi işte. Herkez kendi talentini seçip ona göre yolunu çiziyo. Level 60 a geldiğinde karakterler al sana onlarca farklı yöntem. Forumları takip ettiğinde görmüşündür burda geçti, wow official forumlöarını bıraktım, ben rogue ma şu talentleri alacam siz ne dersiniz? sonra orda bir link vardı girip baktıysan eğer, adamlar 10 larca farklı talent yazmışlar. yani her class ın aynı özelliği olması farklılık yok değil ama talentleri 1 puan 1 puan veriyosu nve level 11 den sonra başlıyor ve inan keşke bu kadar az olmasa diyosun talentlere çünkü mutlaka vermek istediklerin çıkıyor. [Bu mesaj Asphodel tarafından 11 Kasım 2004 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 karakter yaratma, oyun grafikleri ve ortam baydi beni. guild wars varken orjinalini oynamyicagima eminim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 tauren questlerinden biri var Cairne Thunder Bluff ta emir veriyor " biz avcıyız bu yüzden son bir görevin var The Great Kodo Tırı vırı gebert bilmemnesini getir"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oyunda hoslanmadigim tek sey karakter yaratimi. Ne igrencliktir bu, daha yaratici birseyler beklerdim acikcasi ama cok klasik. Custamization'da buna dahil.. Ama diger taraflarina soz etmiyorum, gercekten beta'da bile cok basarili bir oyun. Son bir not, wow'u su anki mmorpg'larla degil, su anki mmorpg'larin release'deki hali ile karsilastirin iste ne kadar guzel oldugunu o zaman anlarsiniz.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 daocda; 1) 50. lvla kadar kas 2) artifactleri kas 3) crafting kas 4) ml kas 5) rr kas 6) para kas bir karakterin başarılı olabilmesi için ne kadar çok emek ne kadar çok zaman harcanıyor... daoc'un bu hale gelmesi 3 yıl sürdü.adam gibi dört dörtlük bir karakterin yaratılması özellikle sıfırdan başlanıyorsa minimum 6 ay alıyor. ben daoctaki dinamizme alışmış bir oyuncunun wow'da mutlu olabileceğine pek inanmıyorum. şimdi insanları menmun eden şeylerin hepsi bir müddet sonra olayı basitleştiren şeyler gibi gelecektir. birde suna değinmek istiyorum; 4 er ırk 5 er meslek var. zaman içinde ırk/meslek ilişkisi şekillenecektir. örneğin ally hunterlarda bir tane ırk baskın duruma gelecektir. bu her class için böyle olaacaktır. şimdi düşündüğünüz renklilik gerçek oyundan 5-6 ay sonra ciddi bir tek duzeliğe donesebilir [signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare [Bu mesaj copperelf tarafından 11 Kasım 2004 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben oyunu oldukça begendim, wow su ana kadar piyasada basarili olmuş bir çok mmorpg nin ortak yanlarini barindiriyor. herkesin ortak noktasi quest ler galiba, ayrica grafikler ve muziklerde oldukça iyi Ancak karakter yaratiminda biraz tek düzelik var. Benim su ana kadar ki izlenimim karakterler arsindaki farki, sadece uzerinizde bulunan malzemeler belirleyecekmis gibi gorunuyor. Benim yaptigim orc-hunter ile bir baskasinin oynadigi orc-hunter arasinda farkliliklar olmasini isterdim. skill puanlari, talentlar, vs gibi. Shadowbane'de pvp nin yanisira en iyi yani karakter yaratimiydi. Wow da henuz pvp yapmadim ama saldiris sekilleri ile ilgili cesitlilik ( rakibin onunde olma, arkasinda olma vs) oldukca iyi. Oyunun henuz ilk asamalarini oldugunu ve gelismeye acik oldugunu dusunursek ben wow'dan umutluyum. ( en azindan darkfall, dark & light gelene kadar :) tabi bu oyunlar cikarsa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Apache, 11 Kasım 2004 01:19 tarihinde demiş ki: loot bugı rahatsız etti bir.yaratıgın lootuna bakarken kötürüm gibi eğilmiş kalabiliyor bazen geçmiyorda bir süre.Düzeltilir yeni gelecek patchlerle. Lagdan oluyor bence bu sorun..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Mendoza, 11 Kasım 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Oyunu begenmeyenler introyu bir kez daha izlesinler. Ben boyle bir intro hayatimda gormedim ! Ordaki Dwarf a asik oldum resmen. 1. blizzardan bahsedıyoruz intron konusunda süpeye ne hacet. 2. Dwarf diyosun e daha neye ne hacet?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: copperelf, 11 Kasım 2004 11:13 tarihinde demiş ki: daocda; 1) 50. lvla kadar kas 2) artifactleri kas 3) crafting kas 4) ml kas 5) rr kas 6) para kas Sen gel Lineage 2 yi gor bide haha kasmakmi$ ben 6 ay SADECE kastim lineage2 de habire oyun $enlenicek zevklenecek dedik lvlcap 75 6 ayda deliler gibi buffbotlu falanli kasarak ki serverin en yuksek playerlari arasinda olarak 60 olabildim 60-75 arasi 5 ay falan ve oyunu herkez birakti kasmaktan gina geldigi icin herkez clan clan toplanip wow a atliyor ve bana suan wowda kasmak kebap gibi kolay geliyor :) hele olmesi falan $aka gibi bi bok kaybetmiyon canim skildimi atliyorum 30 mobun arasindan chest acmayi deniyorum hehe neyse konu kari$ti :) lineage2 icin chronicle 2 geliyor cok guzel olacak deniyordu keza 2 hafta sonra gelecek ve oyun cidden cok degisecek ama kim sallar bayan baydi , rekabet icin wow un cikmasini beklediler hata ettiler cunku bi hedefi kalmadi kimsenin baydi millet wow da boyle yapar bi an once dengeyi oturtamaz yok 3 ay sonra olcak 5 ay sonra olcak yaparsa soyleyim kimse sallamaz blizzard mi$ wow mu$ bulurlar yeni bir oyun daoc , ultima-online bunlarin yeri farkli cunku fazla secenek yoktu insanlar ss 2-3 sene oynadilar ama artik oyle degil tomarla mmorpg cikiyor herkez bu alana kaymaya basladi paranin ucunu gorunce :)[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar