Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Türkiyede bu konuda okadar çok dolandırıcı firma varki. 100mbit'i daha sonradan kısıtlayanlardan tut,ufacık şeylerden kar etmeye çalışanlara kadar her çeşit insan var. Onu geçtik,çok dolandırıcı var."Host vericez" deyip,parayı aldıktan sonra yok olanlar var. Ben güvenmeden,bişey görmeden başvurmayın derim. [Kişisel düşüncem][signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: 1tb ram Fazla uçmuşsun gibi. TB? Herşey yurtdışı çıkışlara bakıyor en başta.Bundan sonrası zaten yalan. Lütfen saçma şeyler yazmıyalım ben burda kalkıp senin sözlerini yalanlıyabilirim ama görmeden bilmeden hareket etmek yanlış. Eski bir iss şirketi çalışanıyım illaha söylediğim sözleri kanıtlamak için bazı şeyleri açığa çıkarmak zorunda kalışımdan nefret ediyorum. Eski çalıştığım iss şirketindeki hatla bile bu işi test ettim arkadaşım hiç birşeyi görmeden kimseyi yalanlama![signature][hline]
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: Fazla uçmuşsun gibi. TB? Herşey yurtdışı çıkışlara bakıyor en başta.Bundan sonrası zaten yalan. Sayılar yüzler basamağını atladıktan sonra genelde tb derim ben , 1024 demeyi tercih etmediğimden midir , tb=terabit den midir bilemiyeceğim :)
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben bu konuda da taslak hazırladım tabii ki hali hazırda şu güne kadar gelen dolandırma mevzularınınıda göz önüne alarak bir metin hazırladım size vericeğimiz hizmet bütünlüğünde resmi yete döküm açısından herhangi bir noterliğinde yüzyüze görüşme dahilinde tabiiki sözleşme imzalanabilir.Ben İzmir'de bulunmaktayım aynı zamanda çoğu bağlantım İstanbulla'dır. Bu sayede aylık sözleşme halinde ve takip eden ayın sonuna kadar ömdeme planı ya da ödemenin ayın sonuna kadar gerçekleşmemisi halinde anlaşmanın feshi metine eklenebilir... Aynı zamanda anlaşma olacağı için biz size faturalama bilgi dökümü yapmak zorundayız bu yüzden kdv tutarı ortaya çıkacaktır o zaman maalesef 130$+kdv fiyat üzerinden anlaşma yapılmaktadır. Faturanız da kesilir.... [Bu mesaj BlazeS tarafından 11 Kasım 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Blazes, Benim neye "fazla uçmuşsun" dediğimi anladınmı? Ben hatlardan bahsetmiyorum.Ram'den bahsediyorum. Kimden alıntı yaptığımada bir bak istersen. Saldırmaya hazır bekliyosun. Evet ben sana güvenmiyorum,şirketinede güvenmiyorum,kanıtladığın bişey yok,ortada hiçbişey yok.Hakkında bişey bilmediğim içinde sana güvenmiyorum. said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Sayılar yüzler basamağını atladıktan sonra genelde tb derim ben , 1024 demeyi tercih etmediğimden midir , tb=terabit den midir bilemiyeceğim :) 1Tb neye eşit acaba biliyormuyuz? 1 Tb = 1000 Gb Makinaya 1000 gb ram koyabilmek için,o kasanın içine ram takman değil,kasayla ram falan doldurman gerek.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Böyle prof. bir şekilde çalışmanız çok güzel birşey. Yeni server açıcak şahısların hakkında ve içeriğinde bilgisi olmadan anlaştığı bir çok hosting şirketini ve resmiyete dayanmayan para alışverişlerini göz önünde bulundursak siz ve sizin gibi çalışan şirketlere olan ilginin fazlalaşması gerekiyor . Herşey güven ve resmiyet ortamında sağlıklıdır.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: 1tb ram Fazla uçmuşsun gibi. TB? Herşey yurtdışı çıkışlara bakıyor en başta.Bundan sonrası zaten yalan. benim zaten dikkat çekmek istediğim bölüm yukarıda kalın yazılmış bölümdür arkadaşım ok?"Sadece yurt dışı çıkışdır gerisi yalan" gibi sözlerle insanları yalanlıyamazsın sen güvenmiyorsundur okay tartışacak yaşta olmadığımız açıkça ortada o yüzden herhangi bir platform oluştırmıycam bunun için. Son dediklerimde dahilinde istediğiniz gibi de son derece yasal bir hizmet de vermekteyiz.İsteyen arkadaşlar bahsettiğim mailler aracılığı ile kontak kurabilirler. Kolay gelsin.[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: O kadar eminim. Çünkü Bi ara Developerlık yaptığım bir shardda yurtdışı 100.0mbit bağlantısı vardı ancak 60 kişi varken lag olurdu. sıkmanında bi adabı var 100 mbit lik bi baglantıda 60 kişi olunca lag olur mu ? developer dedigin konuya hakim olucak ki geliştirsin sizdaha int in ne oldugunu bilmiyosunuz neyin developer lıgıdır bu? 60 kişi olunca lag oluyor ise size verilen baglantı 100mbit degil. host edildiginiz yerin toplam baglantısı 100mbit tir belki ek olarak yurt dısı cıkışlarımız düzelmedikçe isterseniz 100milyon mbit lik baglantı alın fark etmeyecektir çünkü pingler 150 den aşa inmedigi sürece baglantı kapasitesinin hıza etkisi olmaz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yurt dışı çıkışları ile bir yere kadar alakalı arkadaşlar direk bir isp den co-loc alıp denediniz mi Amerika'dan evet olan cevabı varsa gerçekten konuşmak isterim ne yapıldı hep dedicated sunucularla iş yapıldı. Hangi firmayla yapıldı? Ev1servers varmı başka dedicated server tanıyan ama şöyle bir şirkette var www.theplanet.com burayı inceleyin 12 terabith lik hattı nasıl dağıtımda uyguluyorlar bir okuyun. Bu adamlarla oturup saatler boyu boşu boşuna konuşmadım 3 ay boyunca boş projeye ter dökmedim tabii ki elinde sonunda inanıp inanmamak size aittir ben son derece yasal yolla bile hizmet kalitemi sizlere aksettirmeye hazırım.[signature][hline]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: BlazeS, 12 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki: benim zaten dikkat çekmek istediğim bölüm yukarıda kalın yazılmış bölümdür arkadaşım ok?"Sadece yurt dışı çıkışdır gerisi yalan" gibi sözlerle insanları yalanlıyamazsın sen güvenmiyorsundur okay tartışacak yaşta olmadığımız açıkça ortada o yüzden herhangi bir platform oluştırmıycam bunun için. Son dediklerimde dahilinde istediğiniz gibi de son derece yasal bir hizmet de vermekteyiz.İsteyen arkadaşlar bahsettiğim mailler aracılığı ile kontak kurabilirler. Kolay gelsin. Peki arkadaşım ozaman sen 2 * Xeon işlemcili 2gb ram ile bi dedicated server kurdun. Yurtdışı çıkışlarıda normal'in 5/1'i. Çokmu hızlı olur sence? gerisi yalan derken bunu kastediyorum. Anlamakmı istemiyosun yoksa bu banamı böyle geliyo.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:56 tarihinde demiş ki: 1Tb neye eşit acaba biliyormuyuz? 1 Tb = 1000 Gb Makinaya 1000 gb ram koyabilmek için,o kasanın içine ram takman değil,kasayla ram falan doldurman gerek. said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Sayılar yüzler basamağını atladıktan sonra genelde tb derim ben , 1024 demeyi tercih etmediğimden midir , tb=terabit den midir bilemiyeceğim :) Kalın yazdıklarım ve altını çizdiklerimin ne olduğunu anlatayım Kişisel yorum. Eğer ben bir yüzdelik gruba kendi verdiğim ismi takıyorsam ve sonrasında açıklamasını yapıyorsam bu benim kendi fikrim ve kendi yorumumdur. 1- O cümlede tb yi ben terabit anlamında kullanmadım 2- Altına yorumlarımı yazdım. (bknz. 1024 demek istemediğimden midir yoksa tb=terabit denmidir ) 3- Ben Tb'yi Gb olarak kullanıyorum. (açıklamamı yaptıktan sonra bu şekilde kullanmama kimsenin karışabileceğini sanmıyorum çünkü tb deyince akla terabit gelmiyor ya da gelmemeli ) 4- Blazes'a güvenmeye bilirsin ancak sana zorla "Host'un olayım , lütfen serverını bizde aç " demiş gibi ona sana güvenmiyorum şirketine güvenmiyorum gibi ağır (!) sözler söylemen bence büyük bir hakarettir. Eğer kişi burda garantisini ve resmi kuralları gösteriyorsa ( ki hiç bir hostta görmediğim şeydir ) biraz saygı duyulması gerekmekte. p.s Paticik'te laf koyup , bozup , aşağılamak diğer insanlar içerisinde saygı duyulan kişi olmak anlamına geliyor sanırım , üzücü.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Eğer yine herhangi bir şekilde yurt dışı çıkışları bakıma alınır ya da sunucuda gözle görülür sorunlar yaşanırsa ben türkiyeye maximum 24 saat içerisinde alırım o sunucuyu arkadaşım artı zaten okay sen bana güvenmiyorsun iş yaptığım şirketede güvenmiyorsun neden hala devim ettiriyorsun tartışmanı ki senin fikrin ayan beyan ortada...[signature][hline]
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: DynamicK, 12 Kasım 2004 00:04 tarihinde demiş ki: sıkmanında bi adabı var 100 mbit lik bi baglantıda 60 kişi olunca lag olur mu ? developer dedigin konuya hakim olucak ki geliştirsin sizdaha int in ne oldugunu bilmiyosunuz neyin developer lıgıdır bu? 60 kişi olunca lag oluyor ise size verilen baglantı 100mbit degil. host edildiginiz yerin toplam baglantısı 100mbit tir belki ek olarak yurt dısı cıkışlarımız düzelmedikçe isterseniz 100milyon mbit lik baglantı alın fark etmeyecektir çünkü pingler 150 den aşa inmedigi sürece baglantı kapasitesinin hıza etkisi olmaz Kimseye yalan söylecek halim yok . Buna ne yaşım müsait ne de bulunduğum konum. Bundan önce ne gördünüz ne gibi kişiler ortamında bulundunuz bilemiyorum ancak bu kadar önyargılı olmak ve tanımadığınız kişi hakkında konuşmak büyük bir terbiyesizliktir. Server'ın adını verebilirim o zaman. Gamelandtr . Burda Developer'lık yaptığım zamanlarda ( ki açıldıktan sonra , 1 hafta kadar ) bağlantı 100.0mbit olmasına karşın serverda 60 kişide lag oluyordu. Buda dediğim gibi veri performansının (alış-veriş) inişli çıkışlı olmasıdır. Yani 60 kişide lag olduğu zaman 70 kişide 0 lagda 0 takılmada oynayabildiği gibi. Kişileri yalan atmakla ya da sıkmakla (?) suçlamak kişinin kendi ayıbıdır. ps. remote ile bağlandıktan sonra sağ altta iki tane monitör resmi var hani onların üzerine geldim mouse ile bi baktım aa Localspeed (öle bişeydi) 100.0 mps . Demekki host edildiğimiz yerin toplam bağlantısı değilmiş.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sen gb'a terabit diyosan,bende bundan sonra gördüğüm ineklere,küçükve büyük baş hayvanlara kedi,köpek falan derim. nasıl olsa kişisel yorum.Sen bunu burada kullanırsan,bizde böyle anlarız,senin kişisel yorumunu herkes anlamak zorunda diye birşey yok. Ben zaten server'ımı açayım hede hödö diyede yalvarmıyorum. Burada bu işten çok kazık yiyen oldu.Ben güvenmiyorum dediysem benim kişisel yorumuma ve uyarıma girer. Burada kimseye laf koyup üste çıkma gibi bi kaygım yok. Öyle düşünenlerden olsaydım zaten,lafım gb ile tb'ı birbirine katan birine olmazdı,direkt olarak konuyu açana saldırırdım. Ps: Ip kontrolü lütfen.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 12 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki: Sen gb'a terabit diyosan,bende bundan sonra gördüğüm ineklere,küçükve büyük baş hayvanlara kedi,köpek falan derim. nasıl olsa kişisel yorum.Sen bunu burada kullanırsan,bizde böyle anlarız,senin kişisel yorumunu herkes anlamak zorunda diye birşey yok. Ben zaten server'ımı açayım hede hödö diyede yalvarmıyorum. Burada bu işten çok kazık yiyen oldu.Ben güvenmiyorum dediysem benim kişisel yorumuma ve uyarıma girer. Burada kimseye laf koyup üste çıkma gibi bi kaygım yok. Öyle düşünenlerden olsaydım zaten,lafım gb ile tb'ı birbirine katan birine olmazdı,direkt olarak konuyu açana saldırırdım. Ps: Ip kontrolü lütfen. Tb diyince aklına neden TERABIT geliyor ? Sen ineğe ink yada kuzuya kz diyor musun ? Bu bir kısaltmadır ve istenilen şekilde kullanılır ki ayrıca ben bunun açıklamasını yapıyorsam (bknz. yüzler basamağından sonra Tb diyorum ) bundan sonrası zaten anlaşılmalıdır. (kıtlık ya da başka taraflara çekilmek istenmesi dışında ) Laf koyup üste çıkmak diye bir olay zaten yapılmamalıdır ki lafın tb'ye (TB NE DEMEK İSE ? ) GB ( BUDA YORUMA AÇIK BİR KISALTMADIR ) diyen birine asla olmazmış. Ip kontrolu yapılmasını ayrıca yapıldıktan sonra da sonucun pm yada bu topic aracılığı ile Korax arkadaşımıza iletilmesini istiyorum. ps. bknz. çamur at izi kalsın.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şu konuyu kapatalım lütfen arkadaşlar yazmama rağmen yinede konu saptı uç noktalra gitti. Korax lütfen yorumlarını al ve thread i terk et şu anda benim emeğime saygısızlık yapıyorsun lütfen konuyu saptırmayın ben bu gibi huzur bozan kişiler yüzünden defaalrca thread açıp konunun kilit altına alınmasını istemiyorum benim ekmeğimle oynuyorsunuz şu an bilmem farkında mısınız?Ayıp sizin yaptığınız lütfen artık konuyu saptırmayın bütün bilgiler açıkça ortada almak isteyen irtabata geçer almak istemeyen birşey yazmaz ya da yorumunu yazar ama konu dışına çıkılmasın lütfen.[signature][hline]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanırım herşey birisi blazes la çalışmaya başladığında görülecektir umarız blazes ın söyledikleri doğru çıkar ve yeni oluşumlara imkan sağlanmış olur.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: BlazeS, 12 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki: almak isteyen irtabata geçer. Kendin de söylemişsin. "Almak isteyen irtibata geçer." burda nasıl olcak kurallar nedir vsvs demez.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sevgili blazes, ileri geri konuşarak,konuyu bozan,saldırmaya hazır bekleyen,kusura bakma ama kısaca os.uruktan nem kapıp bana saldıran sensin. Diğer arkadaşa gelince,konumuz GIGABIT ve TERABIT üzerine ise,Kısaltmaları ancak böyle algılayabiliriz. Senin,kısaltmalarının ne anlama geldiğini bilmek zorunda değiliz.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Korax kısaca tanımlamarını al ve başka bir yere git lütfen bu 3. ve son nazikce uyarışım sabrın bir noktası vardır belli ki bazı şeyleri daha kavrayamayacak yaştasın ama artık daha fazla boy gösterisi yapma ve terk artık şu thread i ok?[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 12 Kasım 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Accip bi kaos yapmışınız böyle yanarlı dönerli... Uffffff uzaktan bakınca insanın aklı gidiyo aman akıllara zarar .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 korax a destek olmak veya xcrack a karşı durmak gibi bir durumum söz konusu değildir fakat tb gb hakkındaki söylediklerinde korax haklıdır bir ortamda bazı terimlerden bahsediliyorsa kullanılan kısaltmalar ilk olarak o terimleri düşündürecektir.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Unutmadan, "Bu gibi kişiler" derken blazes,kimin ne işle uğraştığını,neden anladığını,neyi savunduğunu bilmeden yorumunu yapma. Saldırıyı sen yaptın,aradan yağ gibi kayıyosun. Benim amacım ne senin topic'ini kirletmek,nede tartışmak. Kendini bilmez bikaç kişi,araya atladı.bende arkadaşa cevap verdim. Sende verdiğim cevabı üzerine alındın.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Offf korax sus be artık sus ne biçim bi insansın sen. Yeter kaç yaşındasın bilmiyorum ama 10-11 yaşındaki çocuklar gibi mahallede kavga eder gibi froum kullanıyorsun nedir derdin anlamışda değilim çık cevap yazma artık şu tread ne lanet insansın sen? Allahım sabır ver ya.[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 12 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: BlazeS, 12 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Korax kısaca tanımlamarını al ve başka bir yere git lütfen bu 3. ve son nazikce uyarışım sabrın bir noktası vardır belli ki bazı şeyleri daha kavrayamayacak yaştasın ama artık daha fazla boy gösterisi yapma ve terk artık şu thread i ok? BlazeS, İnsanları tanımadan,"Yaşları,yaptıkları iş,savundukları konu,düşünce" hakkında YORUM,ÖNERİ hele hele emir vermeye hakkın yok. Senin isteklerine uymak zorunda değilim. Nazikçe uyarıyosun,benim ne hakkında konuştuğumu halen anlamadın ama.Bunu anlamaya çalışmak yerine,hala gereksiz bi şekilde üzerime geliyosun.Bi yaşa gelmişsin.Ama bazı şeyleri hala okuyup anlamama kapasitesine sahip olamayan sensin. Herhangi birine karşı,ne boy gösterisine,ne reklama,nede popülariteye ihtiyacım yok.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
Öne çıkan mesajlar