Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Glassdoor var ,türkiye de pek kullanılmıyor ama kafanızda maaş hakkında birşeyler oluşmasına yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 di said: Verdigi maasa az denmez ama ozel sektor maaslarina oranla az. Burokrasiden calisamiyorsun. Orada kafayi siyirip istifa eden sys-admin arkadasim var ordan biliyorum. Aynisini duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Lopeth said: herşey maaşla ölçülseydi ohoooo this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 geri dönüş yapmadılar ama başka bir bölümün yöneticisi ik'dan bağımsız çağırdı. nasıl bir şirket anlamadım askgdf bugün de ucla ile skype üzerinden görüşme yaptım, kod istediler yolladım. anında ikinci görüşmeye geçtiğimi söylediler kjsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ne kodu yolladin? kesin isleri boyle basvuru yapanlara yaptiriyolar parca parca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 asfgdsddasdfdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 asdjghdfsg iki dikdörtgenin kesişip kesişmediğini belirleyen kod. nasıl kodluyorum vs. görmek için istediler zaten 10 dakika sürüyor yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 struct rect { int x; int y; int width; int height; }; bool valueInRange(int value, int min, int max) { return (value >= min) && (value <= max); } bool rectOverlap(rect A, rect B ) { bool xOverlap = valueInRange(A.x, B.x, B.x + B.width) || valueInRange(B.x, A.x, A.x + A.width); bool yOverlap = valueInRange(A.y, B.y, B.y + B.height) || valueInRange(B.y, A.y, A.y + B.height); return xOverlap && yOverlap; } patioverflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 collision lı falan yapaydın daha havalı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cevabı kabul etmiyorum çünkü soruyu tam söylemedim adfjsd soru sol üst ve sağ alt koordinatları verilmiş iki dikdörtgenin kesişip kesişmediği. ip ucu vermeyecem tekrar yazarsanız hatalı demek için sdfkjhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 public static boolean rectOverlap(Rect a, Rect b) { boolean first = false; boolean second = false; if (a.getUpperLeft().getX() < b.getUpperLeft().getX() && b.getUpperLeft().getX() < a.getLowerRigth().getX()) first = true; if (a.getLowerRigth().getX() > b.getLowerRigth().getX() && a.getUpperLeft().getX() > b.getUpperLeft().getX()) second = true; return first || second; } İşe alındım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bugün bir ortaklık anlaşması için yolda giderken ibm'den aradılar asdjkl pozisyonu askıya almışlar ama pozitif geçmiş. şimdi yeni bir pozisyon açılmış. harita mühendisi olduğum için direkt bana dönmüşler. fiyatın arttığını ve tekrar görüşebileceğimizi söyledim. tekrar görüşecem bakalım askdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sharepoint developer kaldi mi buralarda? ustelik is arayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar