toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 arabaya bundan taktırılabiliyor mu? icinde gorsel anlamda cok abuk degisiklikler olmadan bundan istiyorum. cd'ye yazmaktan bıktım mp3'leri. adam gibi telefonu baglayıp kullanayım. bluetooth olmasa da olur, iphone ile teyp kullanılabilsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 usb ve aux girişi taktırabilirsin arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Araç ne? Teyp ne? :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 2007 sedan civic. teyp orijinal. aux cıkısı yok normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oem teyp ler var araca gore. ama ne biliyim ben aldım, yani cezbetmedi bildiin çin işte. dvd falan izleniyo ipod desteği de fena sayılmaz. ama bi alpine dan sonra o kadar boktan geliyo ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aux girisi muhtemelen takilir teybin arkasindan, kullanmadigin bir girisi varmi teybin? mesela bir arkadasim changer takilan yerini kullanmiyordu, aux girisiydi o da ama disarda degil teybin arkasindaydi iki dk da bi kablo cektik one, aux girisi oldu mutlu oldu adam ;) sony dir diye dusunuyorum o modeldeki teybler en azindan civiclerde eskiden oyleydi 2007 yi hatirlamiyorum. onlarda arkasinda giris var. bi oto elektrikcide 50 tl ye bakar o is.. edit: bide Kharon falan detayli sebebini aciklar sanirim ben pek bilmiyorum da, BT da ses kaybi oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ya bt sart degil aux da olur. iphone'a bi oturgac alırım, kabloyu takar dinlerim yine istedigim gibi. hayır bos cd artık zaten cok zor bilinen bir sarf malzemesi olmaya basladı. bi de ona muzik atmakla ugrasıyoruz. yeni bi sarkı icin tekrar cd yapmak icin de yanına baska sarkılar eklemek lazım. bos cd yazmaya gonlum el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, En güzeli arkadaki aux'u kullanıp cihaz bağlamak. Ben USB girişli Balupunkt'u söktüm, FLAC çalan sansa aldım, eski teybi taktım, aradaki direksiyon kumandasını Blaupunkt'un algılamasına uygun eden cihazı söktüm, aux soketli kabloyu taktım, vitesin alt tarafından 2,5'luk jakı çıkarttım, rahatça dinliyorum. FLAC ayrı çek, MP^ayrı çek derdinden bunalmıştım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 parrot un paket cozumleri var. izdirap cozumlere gerek yok. Kaliteliler, marka retention kitleri var, cok adi bi teybi olan bi model degilse kesin cozumu vardir. 9200 falan gibi model hatirlar gibiyim, simdi bakamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 videodakinin aynısı teyp. yani bir kac ozelligi degisiyodur belki ama goruntu o. yalnız o cok cetrefilli bi ismis, ugrasmam sanırım onla. parrot'ı arastırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aux ta ipod dan elle degistirmen gerekecek sarkilari. o yuzden sinir bozucudur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 parrot MKi9000 , 9100 ve 9200. dogru hatirlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Namessar said: aux ta ipod dan elle degistirmen gerekecek sarkilari. o yuzden sinir bozucudur biraz. ya liste olusturduktan sonra sıkıntı yok. al shuffle'a go go. 9200 modelini buldum hepsiburada da, 600 TL civarı. bu parayı verecegimi sanmam. digerleri daha ekonomik cozumler, daha cok isime yarar acıkcası. led ekrana falan gerek yok. ama turkiye tabanlı bir sitede bulamadım onları da. mediamarkt'da falan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kurulum noktalarina sorucaksin zaten. Genelde yetkili servisler ayni zamanda parrot yetkili satis ortagi oluyor. Distributore telefon et soylesinler cozumlerini. Su ana kadar gormedigim marka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 buldum valla. mobicom'mus dist. http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=5 fiyat yine de yuksek gibi ama adamlar kaliteli is cıkarmıslar valla. farklı urunler de var sitede ilgimi cekebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar