jammertr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sonunda satıp çıkmaya karar verdim. Son accountumda satılık, ana char Daphne. Linki aşağıda ... ilgilenenlerle özel mesaj üzerinden görüşebiliriz. Daphne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kaça satıyorsun bu char ı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Güzel char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ozelden cevap attim DERT3 said: kaça satıyorsun bu char ı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tesekkurler (:P) ilgilenirmisin B) Tears said: Güzel char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 jammertr said: tesekkurler (:P) ilgilenirmisin B) Tears said: Güzel char çok istersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 keşke çok istesem .... gemiler ve itemları görsen ... az istiyorum azzz Tears said: jammertr said: tesekkurler (:P) ilgilenirmisin B) Tears said: Güzel char çok istersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Account satildi ... ilgilenen herkese tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sorması ayıp ne kadara gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar