kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 elimde bir sürü text based döküman var. bu dökümanları analiz edip bütün dökümanlarda geçen ortak kelimeleri, kelimenin kaç kez tekrarlandığını falan bulmak istiyorum. böyle bir uygulama var mıdır? ya da bu tarz işlem yapan bir ürün vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 powergrep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kelimeyi biz vermiyoruz değil mi bu programda. ben sadece klasörü göstereceğim, burayı tara analiz et diyeceğim. o da bana şu kelimeler bütün dökümanlarda geçiyor şu kadar kez tekrarlanıyor gibi bilgiler verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 universite projesi yaptin, onu kontrol etcen dimi copy paste oldugu anlasilmasin diye cakaaal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 onun icin cok program var zaten. viper var, turnitin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Anladığım kadarıyla yapmak istediğin işe text mining deniyor. Para vermek istemeyeceğini düşünürsek, weka ile bu işi yapabilirsin. rapidminer ile bu işi yapabilirsin (altta weka'yı kullanıyor). r kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok ya tez falan değil. dlp çalışmalarım için kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar