Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sınavına girecek arkadaşlar var mı? Varsa 1-2 sorum olucak başvuruyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 başvurular 16'sında bitti galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben giriyorum lakin başvurular bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yok başvurular uzatıldı yarın son gün de. Öğrenim kısmına ne yazmam gerekiyo? Üniversite son sınıftayım ama ne işaretlemem lazım? Ayrıca temel düzeyden mi giriyosun? Temel düzey iptal olcak diye saçmasapan şeyler dediler doğru mu? İlla ileri düzey mi girmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ileriye gir napacan temeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Temeli alıp daha sonra ileri için kalan dersleri vermek istiyorum kısacası aşama aşama geçmek.Olmaz mı böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Çok detaylı bilmiyorum. Ben ileri düzeye giriyorum çünkü temel ile arasında pek fark yok diye söylendi ve işim gereği yönergede ileri düzey almam gerektiği yazıyor. Kayıt olduktan sonra gireceğin sınav modüllerini seçiyorsun. Yani bu sınavda 4 modül geçip bir sonrakinde kalanları alabilirsin. Zaten vakit ve nakit varsa bunu yapmak en mantıklısı. Çünkü bir modülü geçmek için 60 gerekirken, girdiğiniz sınavda başarılı sayılmanız için 70 ortalama tutturmak gerekiyor(muş). Üniversite mezunu konusuna gelince; öğretimi lisans olarak işaretleyip sertifikayı mezun olduktan sonra almaya gidebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Dartanian said: Temeli alıp daha sonra ileri için kalan dersleri vermek istiyorum kısacası aşama aşama geçmek.Olmaz mı böle? benim bildiğim böyle bir şey yok temel düzey'in ders adları içerikleri bile farklı olaya temel düzeyde yaklaşıyor http://www.spl.com.tr/sermaya_piyasasi_faaliyetleri_temel_duzey_lisans_belgesi.asp http://www.spl.com.tr/sermaye_piyasasi_faaliyetleri_ileri_duzey_lisans_belgesi.asp incele işte benim muhattabım değil henüz bu sınavlar seneye belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bu ne ya temel düzeyi alınca açıkçası pek bi iş alanın yokken ileri düzey de sana çok alternatifli iş alanları veriyolar sanırım. İleri düzey almak mantıklı.. Bugün bi kaç aracı kurum müdürleriyle konuşup tavsiye isticem öğlen de başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Direk ileriye kas. Yalnız bu sınavlar çok saçma ya, bu seviyede bir sınavın sorularını MEB'in hazırlaması tam komedi. Adamlar satır arası ezber soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 MEB'in hazırlaması derken..? benim anladığım yukarıda linklerini de verdiğim gibi SPK ile birlikte hareket eden bu işin eri olduğunu tahmin ettiğim kimselerin uğraştığı bir kurum var SPL diye. Ha sınav organizasyonunu meb yapıyodur belki, orası da pek doğal değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar