behran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 selamlar. Entity framework(5.0) ile ilgnç bir sorun yaşıyorum. SQL serverdaki db'yi modelliyorum. Bir süre sorunsuz çalıştıktan sonra DB ile bağlantıyı çalıştıramıyor. hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. ancak mevcut modeli silip baştan yarattığımda sorun kayboluyor. ama kendini sürekli tekrarlıyor. bir çözüm bulamadım açıkçası. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hatanin ayrintilarini yazarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sorun şöyle ilgnç bir hal aldı. local'de çalışıyor. ancak publish ettiğimde kesinlikle sql server ile bağlantı kuramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sql connection string'de hata var diyor. Aspnix'de hosting. sql'de aspnix'in yine. local'de sql ile her türlü işlem yapabiliyorum. ancak hosting'e atınca çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 connection stringini username password u mask layarak buraya atarmisin, o sekilde belki biseyler bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aptal visual studio publish ettiğimde config dosyasını bozuyormuş. şimdi halloldu. ama çıldırttı gerçekten. IIS remote admin canmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bende acaba local sql a falan mi baglaniyo diye dusundum, bug olarak submit et bari adamlara duzeltsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 valla çıldırmak üzereyim =). kodu güncelleyip build ediyorum. bu sefer localde de bağlanmıyor. sql connection timeout falan mı oluyo nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 windows event loglarina bakarsan localden daha rahat gorebilirsin hatanin detayini, hatta sql profiler da kullanabilirsin iyicene derine gitmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 çalışan bir webconfig saklıyorum. onu upload ediyorum. sorun yok şimdlik. saolsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar