sandalye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 said: Hapisteki İşçi Partisi Genel Başkan vekili Mehmet Bedri Gültekin’in oğlu Ankara Üniversitesi DTCF öğretim üyesi Kerem Gültekin de tutuklandı. Kerem Gültekin güya silahlı Maoist bir örgütün üyesiydi! “Ergenekon” artık inandırıcılığını kaybettirdi. Şimdi yeni örgütler yaratılıyor ve görünen o ki, İşçi Partisi çevresine yine, yeni bir polis operasyonu başlatılacak… 19 Ekim ve 10 Kasım yürüyüşlerinin öcü alınması gerekiyor değil mi ama??? http://www.odatv.com/n.php?n=ve-kerem-gultekin-de-tutuklandi--2011121200#.UKtBWFwhq0V.facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sandalye said: Kerem Gültekin güya silahlı Maoist bir örgütün üyesiydi! ula güya diyosun da ip'nin "geçmişi" sözde maoist değil mi? "ıyyy, maoist demişler bir de" demek nası bi lahana turşusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bence orada değindiği nokta "silahlı" denmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi maoist örgütün olayı o zaten. asjfhafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Tamam haklısınız, yakaladınız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 silahlı çatışma mı? böyle ideolojik değil mi? fraksiyonları pek bilmiyorum lan silahlı solcu mu olur? sağcı işi değil mi silaha sarılmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yok Babacum o iş tam öyle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BabacumMostors said: silahlı çatışma mı? böyle ideolojik değil mi? fraksiyonları pek bilmiyorum lan silahlı solcu mu olur? sağcı işi değil mi silaha sarılmak? abi sistemi çiçeklerle deviriyoruz biz, sen de haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 e hümanistlik ne oldu? yedik mi lan? 19. yüzyılda mıyız? solun sağdan ne farkı kaldı? oynamıyorum lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar