Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 simdi elimizde bir dil var filipince. bunun icin online sözlük yapilacak. pro bir is degil. para felan kazanmayacagim. ama güzel olsun istiyorum. kullanicilar üye olabilecekler. yeni kelimeler ekleyip kelimeyi düzeltebilecekler. hazir bis sistem alip modifiye mi etsem diye düsünüyorum. hazir olarak ne önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 filipince - ingilizcemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hayir türkce. ama diger dilleri otomatik ekleme gibi bir planim var. diyelim ki "evet" kelimesi arandi türkcesini buldu. api yardimi ile ingiliceziniside ekrana basabilirim. Bundan dahada önemlisi kelime ekleyen yorum yapan hatali kelimeyi bildirenlere puan sistemi yapip belli araliklarla hediyeler vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kendin yaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar