Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Fistan said: Sonofa said: tek geçerim ya bende Seberoid Dermatit diye bisey var bu iyi geliyormus deneyecegim ama gorupte bi alamadim Eczanelerin hepsinde vardır ya. Yani 3-4 yere sordum şimdiye kadar hepsi olmasa da getirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben şampuan yerine şu sabunu kullanıyorum http://images.gittigidiyor.com/3978/MEHMET-AYDIN-DEFNE-SABUNU-100-DOGAL__39787027_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben de diğer erkekler gibi üzerinde şampuan yazanı alıp kullanmak isterdim ama, saçlarınız aşırı ince telli, ultra yağlı ve bir o kadar da seyrek olunca mecburen gidip özel şampuan alıyorsunuz. bioxin yağlı saçlar için olanı kullanıyorum bu arada. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar