blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 64bt,win7 kurdukdan sonra makıneme maplerde bır garıp takılma oluyor. oyun donuyor kısaca beyaz pencere oluyor nedenını bır turlu cozemedım hos daha 3 gun once format atmısdım neden olabılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ekran kartı problemi gibi sanki, sürücülerin güncelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 evet abı her seyı guncel garıp olan bos alanlarda ve pet battle larda yapması raıd sırasında denedım her sey fullde hos fps dusdu ama donma yok forumlara bakdım aynı sorun var ama kesın bır cozumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 nasıl yani 64 bit kuran herkezdemi oluyomuş ? ,tam bügün 64 bit kuracaktım duraksadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Tüm addonları iptal ettiğinde de takılma oluyor mu? bende de ilk önceleri takılma oluyordu. PlayerScore'u iptal edince şimdi Ultra Mod'da hiç takılma olmadan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 addon yokkı dbm recount roguepowerbars var yınede takılıyo bugun 2 kere daıly yaperkn takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 wow paketleri tek veya büyük parçalar halinde dosyalardan olusuyor. Ve hangi bölgedeysen o bölge bu tek dosya içinden yükleniyor. olabilecekler: 1. Bu dosylarında bozulma olmuş olabilir. Özellikle patch veya eklentileri net'ten indirdiysen. (orjinalinden tam kurulum yapıp wow'un kendi installarını kullanarak düzeltebilirsin. ama duruma göre 20gb'a kadar download yapabiliyor) 2. HDD'inde bu dosyaların yazıldığı track'lerde bir sorun olabilir. Bu iki durum için wow dizinlerinden birinde bir error dosyası var. Hangi dosyada hangi bölümü yükleyemediğini yazıyor. Onu kontrol edebilirsin. 3. Ekran kartı driverların'da sorun yoksa DirectX'i öncelikle kontrol et. 4. Bu takılma örneğin fareyi hızla hareket ettirdiğinde düzeliyor veya artıyor mu? 5.Bir ihtimal ram ile ilgili bir problemde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dun aksamda karakterım yavas yavas sıyahrdım duzeldı bu aksamda harıcı hd den koplayıp ordan denıcem bakalım basdan kurmakdan bısı yokda mop cdsı yok onu dwl etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar