patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 samsung drive üzerinde tıpkı apple da olduğu gibi telefon konumunu tespit etme özelliği varmış. telefon yaklaşık 2 saat önce falan çalındı şimdi öyle ararken gördüm account ile giriş falan yaptım ama bulamıyor bir türlü. nasıl çalışıyor bu kullanan bilen var mı? hat üzerinden eşleştirme falan mı yapması gerekiyor ki hat olmayınca patlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 panpa geçmiş olsun. şöyle bişi diyor sitesi - Galaxy S modelini destekleyen Mobil İzleme hizmeti yalnızca İngiltere ve Almanya'da kullanılabilir. burada: http://v2.samsungdive.com/help/faq.do böyle bişi olabilir mi acep. önceden denemek lazım aslında kullanan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sağol panpa, zaten pek fazla ümidim yoktu bu gerizekalı appten. gözünü sevdiğim epılı, neyse bir bardak su içmekten başka yapacak pek bir şey yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o da samsungdivemış yalnız daha yeni kendime geldim de fark ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bende samsung drive okuyorum içimdende google drive olmasın o diyorum meğer mesele başkaymış. navigation gibidir bu da muhtemelen. Çaldırmak için acele etmişsin az daha dayanaydın türkiyede de akitf olurdu :D Neyse geçmiş olsun harbi üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar