Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 nebula muhabbetinden sonra sırada galaksi muhabbeti aazz sonrra[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Asteroth, 04 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Abi uçakları adamlrdan alıyoruz, yapmayın allah aşkına. Adam bilmez mi kendi malını, duman ederler vallahi :P said: John_Petrucci, 04 Kasım 2004 21:53 tarihinde demiş ki: o israil dünyanın en büyük 3. ordusu olan bizim ordumuzu yerden yere vurur. İşte bu tip adamlara! karşı yazdım ben o lafları ama uzun cümle anlama kurslarına çok ihtiyacı var kimi arkadaşların..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh [Bu mesaj fordcus tarafından 05 Kasım 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 05 Kasım 2004 02:49 tarihinde demiş ki: Crazy Mumi ; Bu bölümümüzde Crazy Ivan'dan esinlenen Mumi, bisikletini dinamit lokumlarıyla donatıp şansını tanklara karşı deneyecek. - Evet izliyoruz, mumi selamını verdi, pedala yükleniyor, hızlanıyor, *BAM* mükemmel bir atlayış.Evet tekrar izliyoruz, mumi hızlanıyor... - Evet jüri'den ortalama 8.6 puan alan mumi çılgın atacağa benziyor, keşke patlamasaydı da görseydi bu manzarayı. Ahah Güzeldi :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mumi, haklısın tabi insan o anın da vereceği psikolojik durumla kendi yaşamını düşünmeden böyle şeyler yapabilir, önemli olan sivil halka zarar vermemek ve Filistin'in hata yaptığı nokta burası.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Allah rahmet eylesin. Not: Türkiye'ye nükleer atacaklarmış, sağından girip solundan çıkacaklarmış ... 16 müttefik ülke 3000in üzerinde cruise attılar bi avuç bedeviye. Ama hala Bağdat'a turistik gezi düzenleyemiyolar. Sonra sen diyonki 2000k israilli boğazda balık-rakı 2lisi yapıcak. Zamanında İngiliz Hamilton'un Çanakkale'yi Kanarya adaları sanıp İstanbul'a 5 çayına gelmesi gibi bişi :) Olur ööle şeyler arada :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Beyler adam daha ölmedi yaw bi sakin olun ha öldü ölecek durumda ama daha resmi olarak ölmedi o nedemekse.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 fordcus , eski olman birşey ifade etmez. İletine kıllandım mı? Kıllandım. İster 10. kuşak ol ister 1. kuşak. Simidimden aşaaa kasımpaşaaa[signature][hline]sonunda yeniledim.
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 04 Kasım 2004 17:43 tarihinde demiş ki: şimdi artık israilin ekmeğine yağ sürüldü.. vahşet başlıyor.. harbiden ya bakalım şimdi neler olucak izlemeye başlayalım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 MOSSAD'in bu iste parmagi yoksa bende adam degilim.. Pis sharon, pis takipcileri..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: fordcus, 05 Kasım 2004 02:56 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 04 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Abi uçakları adamlrdan alıyoruz, yapmayın allah aşkına. Adam bilmez mi kendi malını, duman ederler vallahi :P said: John_Petrucci, 04 Kasım 2004 21:53 tarihinde demiş ki: o israil dünyanın en büyük 3. ordusu olan bizim ordumuzu yerden yere vurur. İşte bu tip adamlara! karşı yazdım ben o lafları ama uzun cümle anlama kurslarına çok ihtiyacı var kimi arkadaşların.. ninja kablumbağlara dönüştüğümüz zaman sana bir telefon edicem unutma... Dünyada sadece İsrail ve Türkiye var.Ortada 345873957 milyon varil benzin var.2 ülke birbiriyle savaşmak durumunda sence kim yener ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: mikado, 05 Kasım 2004 12:28 tarihinde demiş ki: MOSSAD'in bu iste parmagi yoksa bende adam degilim.. Pis sharon, pis takipcileri.. mikado, adamın halini görmedin mi geberik durumda zaten. Sharonun bunda nasıl parmağı olabilir. Sevmem o adamı, ayrı bi konu da baya bildiin hastalık işte. Biyolojik saldırı falan dersen de zor be abi, yapabilseler direk öldürürler, tepkiden falan korkacak durumu yok artık İsrail'in, battı burnuna kadar zaten.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
screamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Sharon un dolaylı etkisi var[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 unity gitti denge bitti biraz da malesef. Burada bilimsel araştırmalarla çat çat çat burada yazı yazıp kendini birşey sanan ırkçı, faşistlere döşeyecekti gerçekleri. Ergen faşistler ...[signature][hline]sonunda yeniledim.
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bu tip konular hep saptırılıyor. Gerçi hepsi saptırılmaya elverişli ama yani ne bilim yöneticilerin dikkat etmesi gerek bu tip konulara. iş çığırından çıkabiliyor bazen
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mossad ın daha birşey yapmasına gerek yok. Adam zaten yılladır dört duvar arasında yaşıyor yani yaşıda geçkin ve ölümsüz değil yani hastalanması gayet normal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94691&page=1 Ben demiştim...Filistin halkı için üzücü...
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: mexinth, 05 Kasım 2004 16:24 tarihinde demiş ki: unity gitti denge bitti biraz da malesef. Burada bilimsel araştırmalarla çat çat çat burada yazı yazıp kendini birşey sanan ırkçı, faşistlere döşeyecekti gerçekleri. Ergen faşistler ... kim kime ne döşüyor? unity kendi isteğiyle gittiki,zaten buradada gerçekler söyleniyor.biraz ağır bir dille söylenedebilir sonuçta herkes kendi düşüncelerini belirtiyor kimse kimseye döşemek için yarışmıyor. ayrıca yaser arafat'ın ölmediği doktorlar ve orada bulunan görevliler tarafından açıklandı.üç kere beyin ölümü yaşandığı halde şu anda yaşamakta.umarım iyileşir.[signature][hline]shinsetsu desu..
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Beyin Ölümü: " "tüm serebral ve beyin sapı fonksiyonlarının tam ve geri dönüşsüz kaybına beyin ölümü denir. kişinin herhangi bir nedenle yaşamsal işlevlerini yitirmesidir. kendiliğinden soluk alıp verilemez. beyin ölümü tıbbi ölüm hali olarak kabul edilir. yani “ölüm” ile eşdeğer olarak kabul edilir. serebral fonksiyonların kaybının işaretleri derin koma ve ağrılı uyaranlara tam cevapsızlık halidir. "beyin ölümü" denildiğinde "beyin sapı" ölümü kastedilir. beyin sapı ölümü tanımı somatik (bedeni) ölüme eşdeğerdir. hukuken kişinin varlığının sona ermesi anlamına gelir ve ancak bu durumda, hukuken organ ve doku transplantasyonu olanağı doğar. beyin ölümünde hasta makineye bağlıdır ve hiçbir yaşam belirtisi yoktur. bitkisel hayatta ise solunum devam eder. beyin ölümü kararını dört kişiden oluşan uzman doktor ekibi verir. 2238 sayılı yasanın 11. maddesine göre bu uzman ekip kardiyalog, anestezi uzmanı, nörolog ve nöroşirurjiyenden oluşur. ekipten hiçbiri hastayı yatıran, durumunu takip eden doktorlardan olamaz. " hurriyetten" kaynak: ekşi sözlük...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 demin cnn türk'te son dakika haberi geçti: arafat gözlerini açtı ve doktorlarıyla iletişim kurdu!..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Palaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 öldümü ya? dün diolardı komadan cıkma ihtimalı var diye?
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Şuan için birşey oldugu yokh ama durumu kritik,ölünce söleriz. Hayatta olan adama ölmüş nasıl derler ya.... Komik!
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: mexinth, 05 Kasım 2004 16:24 tarihinde demiş ki: unity gitti denge bitti biraz da malesef. Burada bilimsel araştırmalarla çat çat çat burada yazı yazıp kendini birşey sanan ırkçı, faşistlere döşeyecekti gerçekleri. Ergen faşistler ... en büyük faşist sensin ama haberin yok.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İsrail basınının bildirdiğine göre, Filistin lideri Yaser Arafat kendine geldi. Arafat, gözlerini açtı ve doktorlarla konuştu. Kaynak:http://www.hurriyetim.com.tr/anasayfa2/[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 metehanin bir lafi bu silahi asker kullanir gerisi yalan
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oldu aciklamasini ABD yapti ama beyin olumu haberi hastane tarafindan yalanlaninca geri aldi aciklamasi ABD.[signature][hline]i hate him...
Öne çıkan mesajlar